Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2018
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel je ubytovna z 60-70tych let. Pokud si chce někdo na dovolene odpočinout nebo si zalyžovat a pak zrelaxovat tak v tomto hotelu určitě ne. Kdo by se chtěl divat na televizy po náročném sportovní dni tak máte smůlu je pouze v jídelně a tam velí pán v houpacím křesle. Společenská místnost není. Není vhodné pro malé děti. Na internetu je vše super nafoceno a realita.... ženským se hrnou slzy do očí. 3600kč osoba/6 dní/polopenze

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Ubytování v pokojích je velmi jednoduché vybavení pokoje. 1 skříň ( pouze na bundy, zije se z kufru) dvoulůžko s matracemi z 80tych let (proležené, 3 matrace 50x50 cm), noční stolky z 60tych let (rozpadají se), koberce černé barvy typu jekor (díry zalepené kobercovou páskou). Některé pokoje mají vlastní koupelnu bez odvětráni takže pokud jdete na velkou tak si to užívají všichni na pokoji. Jedna hvězdička je za teplo. Radiátory byly celou noc vařící.Měli jsme dva pokoje.4

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Snídaně: žádná snídaně pro labužníky, chleba rohliky cersve( pouze pecivo z bile mouky) syr, mleko, jogurt, pastiky, salám vysocina ok, drůbeží sunka nahoněná moukou, parky nahoněné moukou). Večeře v celku šli. Hoteloví hosté nemají přednost před hosty z venku, stojí ve frontě a čekají až se udělá místo. Špatná organizace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení 70 léta, služby nic moc. Toaleta neumyta, špína a prach, na pokojích neuklizeno, pouze jsme měli čistě povlečeno. Lyžárna fuj. Na majitelích je vidět že tomu nerozumí, pro ně je důležité že vás dneska skásli a nepředpokládají co jste viděli a zažili že příště budete chtít přijet znovu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Deštné je pěkné, lyžování super.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Sem do tohoto hotelu už rozhodně nepojedeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání