Napsat recenzi

Ostuda !!!

Recenze hotelu Rs Klatovka ** (Česko - Jihomoravský kraj - Vranov nad Dyjí)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 305x
Recenze se líbila: 535 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nepochopím, že v současné době může být nabízeno toto katastrofální ubytování. Provozovatel je nejspíš prase.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

děs, špína, málo místa, zastaralé neudržované, toalety zastaralé a skoro nefunkční, hygiena by měla provést kontrolu a toto zařízení zavřít.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

formou bufetu, každý den to stejné, po půl hodině nejsou došlé potraviny doplňovány, chybí v této době základní potraviny nabízející se v jiných zařízeních (jogurt, mléko, ovoce, vločky, musli)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

vybavení nesplňuje dle mne normy, málo prostoru na pokojích, špína, nábytek, postele matrace stáří cca 30 let

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

okolí areálu není špatné, ale je vidět, že se o okolí nikdo nestará

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

již nikdy více !!! N E D O P O R U Č U J I

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr a Martina - Brno: Je to tochu jinak ... - 18. 8. 2012 23:47

Po přečtení této recenze jsme se celkem báli, kam to jedeme, ale po návratu domů jsme sem hned museli napsat! Nechápeme, co tu píšete o špíně, a nefunkčních toaletách?? Ubytovny jsou sice starší, ale při ceně, která byla něco málo přes 100kč za noc snad nebudete čekat, že jedete uprostřed sezóny do pětihvězdičkového hotelu ... ! Dle našeho názoru je ubytování a hygiena v pořádku, a co se týče snídaní, tak jsme byli velmi spokojni, a toho, že by něco došlo, a nebylo jsme si nevšimli ... A o potravinách, které píšete, že tam nebyli ... to je pravda, ale zároveň jsme nikde nečetli, že tam budou, a při ceně, kterou jsme platili bychom je ani neočekávali. Každý den tam bylo na výběr spoustu salámu, párky, atd. a za 5 dní, co jsme tam byli jsem se najedl tak, jako ani doma ne ... Celkově jsme byli spokojeni, a přístí rok tam rádi pojedeme znovu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání