Napsat recenzi

Klatovka= Katovna

Recenze hotelu Rs Klatovka ** (Česko - Jihomoravský kraj - Vranov nad Dyjí)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 610x
Recenze se líbila: 574 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • vchod do ubytovny vchod do ubytovny
  • realita realita

Neuvěřitelné co se může v dnešní době nabízet za ubytování.Nechápu že toto mohl někdo povolit.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Hrozné,nemám nic proti starším věcem ale toto né.Skříně bez tyčky na ramínka,kliky na oknech ulomené-jedno jsme otevřeli ale už raději nezavírali,povlečení bez zapínání takže se všechno vyvlékalo.Toalety humus a teplá voda jen přes den,večer nebyla šance.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně byla dobrá měli jsme všeho dost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

žádné

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí ubytovny zanedbané ale jinač Vranov nad Dyjí a Vranovská přehrada perfektní.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Myslím že tento rok Klatovka končí,protože jestli toto někdo povolí provovzovat tak lituju lidi co se nechají nachytat na nízkou cenu jako my.Kdyby jsme na to byli připraveni tak raději jdeme do kempu na Vranovskou pláž.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

H.: Nechápu!!! - 18. 8. 2012 14:19

Já se ná nízkou cenu nachytat nechal a vše byo v pohodě, a to co tady píšete, nechápu ... Okolí je udžované, čisté a vše posekané ... A to že vzadu na ubytovně odpadá omítka mě fakt při dovolený nezajímá :-) reagovat

S.M: Re: Nechápu!!! - 18. 8. 2012 20:22

No já nevím jestli toto je u vás jen opadaná omítka,pro nikoho z nás co jsme tam byli to tak nevypadalo ale to už je jedno.A za našeho pobytu tam nebylo nic vysekáno ani upraveno.Třeba to dělali zrovna v týdnu kdy už jsme tam nebyli. reagovat

H.: Re: Re: Nechápu!!! - 19. 8. 2012 22:20

Je to jedno, jde jen o to, že to co tu píšete, a uvádíte jsme při našem pobitu nezaznamenali ... A dívím se vám, že jste se tam ubytoval, když to vše bylo, jak popisujete ... nikdo vás určitě nenutil! my byli spokojeni, navzrdory starému ubytování, které ale bylo čisté, a za tu cenu jsme Hilton nečekali ... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání