Napsat recenzi

Vyhněte se Penzionu Helena - nenechte se zlákat B****!

Recenze hotelu Penzion Helena (Česko - Jihomoravský kraj - Vranov nad Dyjí)

Hodnocení:
průměrně: 1,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 462x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Podlaha před ubytováním. Podlaha před ubytováním.
  • Podlaha před ubytováním. Podlaha před ubytováním.
  • Nepořádek na zahradě, který uvidíte při výstupu z pokoje. Nepořádek na zahradě, který uvidíte při výstupu z pokoje.
  • Všudypřítomná zeleň. Všudypřítomná zeleň.
  • Podlaha ještě jednou. Podlaha ještě jednou.
  • Úschovna kol "pod přístřeškem" Úschovna kol "pod přístřeškem"

V tomto penzionu jsme jako 15ti členná skupina strávili celkem 3 noci a každý den byl pro nás větší a větší překvapením. Paní domácí nás totiž překvapila hned v úterý telefonátem, že pro nás (i přes zaplacené zálohy) nemá na 1 noc 1 pokoj pro 2 lidi, tudíž mají smůlu a že s tím bohužel nemůže nic udělat, ovšem nakonec (protože jsme chtěli zrušit celý zájezd) se řešení našlo...

Detailní recenze a fotografie v článku.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Pokoje jsou zařízené pěkně, postele nové, ostatní nábytek starší. Televize vesměs nefunkční a zastaralé. Největší problém je však zápach a vysoká vlhkost (většina pokojů je ve sklepě) a nemožnost větrat. Navíc 2 pokoje jsou zastíněné a je v nich zima. V koupelně zapáchá odpad ze sprchy.

Papírové stěny - slyšíte opravdu vše z vedlejších pokojů, pokud chytíte pokoj mezi 2ma pokoji, máte to dvojnásobně.

Před vstupy do pokojů je dřevěná, shnilá podlaha, která se při neopatrném našlápnutí propadá dokonce už i pod dětmi. Na zahradě je hromada starého zahradního nábytku a harampádí, tráva a křoví okolo společných prostor překáží (např. při sezení před pokojem venku). (vše na fotografiích)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Televize - viz. výše

Internet - fungoval

Ručníky - zatuchlé a smradlavé, vhodné leda jako podložka na zem na ledovou podlahu v koupelně

Koupelna - je tu sice fén, ale chybí sprchový závěs + něco na zem, podlaha je opravdu studená

Teplo v pokojích - bohužel se zde nepočítá s chladným letním počasím, při žádosti na zapnutí topení (podlahového), vám bude sděleno, že již není topná sezóna, proto jediným řešením je přímotop za 70 kč/den.

Nádobí - pokud zde pojedete bez stravy, přiberte si raději své vlastní nádobí a POŘÁDNĚ SI JEJ PŘI PŘÍJEZDU PŘEPOČÍTEJTE, paní domácí při odjezdu přepočítává a hlásí chybějící nádobí (i když na pokoji třeba ani nebylo) - pořádně si překontrolujte třeba i kabele od televize, zda nejsou urvané atd. protože mohou při závěrečném předávání nastat potíže (autentická zkušenost: hlásili jsme paní domácí, že nefungují televize, odvětila tím, že musí všechny fungovat a při závěrečné prohlídce při předávání našla u jedné televize urvaný kabel a dávala nám to za vinu).

Garáž na kola - bohužel, nebyla připravena (při placení zálohy v dubnu 2015 však byl přislíben prostor pro uskladnění všech kol), v garáži byl nepořádek a vešly by se tam cca 4 (dle slov paní domácí až 6 kol), což je nedostačující, kola proto musely být před pokoji, "pod přístřeškem" (fotografie)

Paní domácí - je kapitola sama o sobě, přes telefon a při rezervaci naslibovala snad vše co mohla, realita však byla jiná, nepříjemný přístup, neustálé hledání problémů tam, kde nebyly

Parkování - je možné před hotelem

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí je pěkné - Vranov nad Dyjí je plný hospůdek a restaurací, krásná příroda, zámek, terén sice není nejlepší pro cykloturistiku, ale mírně pokročilí cyklisté trasy zvládnou. Za zmínku stojí i nedaleká vodní elektrárna, jejíž interiér můžete navštívit.

V docházkové vzdálenosti (max. 10 minut chůze) je samoobsluha, restaurace, čerpací stanice.

Vranovská pláž a přehrada je cca 20-30 minut vzdálená od ubytování.

Celkový dojem  průměrně (1,6/5)

Pěkné a čisté pokoje bohužel nezachrání celkové hodnocení penzionu. Nejvíce zarážející je přístup paní domácí, pro které jste jako platící zákazníci úplně bezvýznamní, protože když vy nespokojení odjedete, přijede někdo jiný (a koloběh se opakuje).

Pokud chcete do Vranova, neudělejte stejnou chybu jako my a důkladně projděte všechny nabídky, protože v okolí je spousta krásných penzionů a rodinných hotýlků, které vycházejí cenově velmi podobně (některé i lépe a to jsem se díval jen naoko). Nenechte se zlákat pěknými fotografiemi a hodnocením na serveru booking.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání