Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Penzion Helena (Česko - Jihomoravský kraj - Vranov nad Dyjí)

Hodnocení:
průměrně: 1,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 72x
Recenze se líbila: 182 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu nikdy více, nic horšího jsem nikdy nezažila! Odjezd dříve. Pokoje předělané z garáže, nebo co to bylo, jedno malé sklepní okýnko bez síťky, vyvětrat nešlo, takže při těch vedrech, které nás zastihly jsme byli jak sardinky v oleji. TV na heslo, lednička jeden malý smradlavý hnus, jinak celkový dojem katastrofa‍♀️‍♀️

Restaurace tam žádná nefungovala... Jedině snídaně. Jako neříkám, že byla špatná, ale když ji servíruje paní domácí v kalhotkách, vygajdaném tričku, tak měl člověk po chuti od rána...

Výhled na zámek tam sice je, ale nikoliv z ubytování, ale až když se člověk někam vydá... Všechno je z tama daleko a než dojdete zpátky z kteréhokoliv konce Vranova, tak jste vyřízení jako žádost na byt... Toto ubytování bych nedoporučila ani nepříteli‍♀️‍♀️‍♀️

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Jedním slovem... KATASTROFA

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Pouze skromná snídaně, žádná hitparáda...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Vybavení z roku raz dva...

Celkově jedna velká hrůza

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Všechno z penzionu hrozně daleko

Celkový dojem  průměrně (1,6/5)

Katastrofa!

Nedoporučila bych ani nepříteli, natož příteli...

Vranov miluju, ale než toto, to raději bydlet v autě, nebo pod stanem‍♀️‍♀️‍♀️

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání