Napsat recenzi

Zátoň

Recenze hotelu Sporthotel Zátoň **** (Česko - Jihočeský kraj - Zátoňské Dvory)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 179x
Recenze se líbila: 918 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Čtyřhvězda se skvělým zázemím, na klidném místě kousíček od Vltavy, pěšky, autem, na kole - každý den je kam vyrazit.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hotel klidný, s parkováním, příjemným prostředím na prostorných pokojích i ve společných prostorách. Postele docela dobré, koupelny a toalety pěkné (až na úzkou vanu), vybavení nábytkem dobré, málo věšáků na odložení oděvů a ručníků, docela dobrá WiFi, dost zásuvek, není dost silná alespoň jedna lampa na čtení večer.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo, čisťounká kuchyně, jídelna - špička podobná hotelům v Rakousku. Snídaně bufetem - dobré a pestré, dost všeho. Po celý pobyt máte svůj stůl, výhled z oken, nádobí a příbory za jedna. Personál nemá chybu, útratu za celý pobyt vám připisují bezchybně na číslo vašeho pokoje, po celý den vás obslouží - i venku na zahradě či u tenisu. Večeři si ráno vyberete ze 3 nabídek, někdy s plnou obsluhou, někdy gril a bufet. Ryba každý den. Obsluha včetně odnosu nádobí profesionální. Kuchaři komunikují, pozdraví, poradí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Venkovní bazén skvělý se super okolím s lehátky a stolky, dobrý vnitřní bazén, poněkud starší typ vířivky, ale super svět saun - finská, parní, bio, infra - s možností skvělé odpočívárny, čistého prádla, tekutin včetně čaje, dále dobré fitness, squash, ping pong, tenis, bowling. Vše snadno dostupné, sauny skoro prázdné a klidné. Vše pod jednou střechou. Provoz jen do 21 hod. (chtěl bych aspoň do 22 hod.). Všechno v ceně ubytování. Za poplatek kola.

Personál hotelu super, na recepci super. Klid a ochota. Uklízečky průměr. Všechny věci jsme volně nechávali na pokoji a nic se neztratilo.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Bez prostřední okolí hotelu příjemné, skoro nemusíte nikam chodit, k dispozici máte louku, kde se můžete dosyta vyblbnout. Pár domů kolem, silnice blízko, ale žádný hluk nevadí. V blízkosti hotelu půjčovna lodí a bufet u řeky. Do Českého Krumlova a na Rožmberk možno na kole. Nebo do kempu Branná či U Fíka. Jinak Vyšší Brod, Lipno, Frymburk. Stačí kouknout do mapy.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Krásný pobyt u profesionálů, kvalita blízká rakouským hotelům.

Škoda jediného kazu, a to několika hostů s čokly - to nelze jinak nazvat. Ráno se ozýval nekonečný štěkot z pokojů a představa, že spíte v posteli, kde se před tím válel pes - nic moc. Psy nosili přes jídelnu v náručí, do wellnes je naštěstí netahali. Vidět psa, jak si na chodbě tře ohanbí o koberec... Každý má asi jiný vkus.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání