Napsat recenzi

Penzion Relax Martina

Recenze hotelu Penzion Relax Martina (Česko - Jihočeský kraj - České Budějovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 409x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Průměrný penzion, který není v Českých Budějovicích, ale ve vesnici Roudné. To, co penzion nabízí, není až tak zdaleka pravda. Pro výlety do okolních měst ale dobrá poloha.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování vcelku slušné.Chyběl ale minibar, rádio atd. přesto, že ho penzion na stránkách nabízí.V apartmánu malá kuchyňská linka, nádobí velmi málo. Manželské postele tak tvrdé, že kdyby se spalo na zemi, tak to vyjde nastejno. Na minibalkónech pro posezení pouze starý ošumělý plastový nábytek.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Asi to nejhorší, co jsem kdy zažil. Snídaně slabé, na talířích pár levných uzenin, nakrájená klobása a unavená zelenina.To bylo vše, žádné ovoce, jogurty apod.

Večeře, ale ovšem totální katastrofa. Většinou na výběr pouze jedno jídlo. Kvalita večeří - takový levný bufet. Kdo přijde pozdě má smůlu, už nic není, hrnce prázdné. Nezbývá nic jiného, než si zajet na večeři do Budějovic. Sami jsme tuto možnost využili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vířivka a sauna asi nejlepší, co v penzionu je. Ještě bych připomenul venkovní bazén, i ten byl super. Pan majitel v penzionu dělá uplně všechno a na hosty nemá čas. Chybí minimálně jedna pracovní síla. Restaurace zavřená celý den až do večera. Kdo se chce občerstvit, tak si dojde vedle do potravin, které patří panu majiteli a něco si koupí. Služby penzionu k hostům hodnotím jako velmi nízké.

Ještě jedna věc. Do vířivky jsme měli dostat sekt, ale místo něho jsme dostali ovocné šumivé teplé víno. Zřejmě pan majitel neví co je sekt a nebo to ví, a přesto na hostech šetří.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Penzion na vesnici, kde nic není. Obchod pana majitele vedle penzionu. Do Českých Budějovic asi tak 4-5km.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem z penzionu dost smutný. Pobyt jsem koupil jako dárek manželce k narozeninám, o to víc mě to mrzí. Penzion se honosí na svých webových stránkách jako top hotel, ale není to pravda.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání