Napsat recenzi

Vlastní názor neovlivněný již uvedenými recenzemi

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dnes jsme se vrátili z týdenního pobytu. Podle popisu hotelu při objednání jsem čekala rodinný útulný hotel v klidném prostředí mimo hotelové přelidněné pláže. V plánu jsem měla relaxovat u moře, dva/tři dny strávit na výletu mimo destinaci, chtěla jsem poznat novou zemi, přírodu, místní kuchyni (nejen proto jsme si objednali polopenzi). Před odjezdem jsem si přečetla nějaké recenze, ale nezdáli se mi nikterak varovné.

Umístění hotelu je perfektní, pláž, moře, voda, příroda kolem je super. Moc se nám tam líbilo. Obvykle nepíšu recenze, ale při každé snídani a večeři jsem si plánovala, že recenzi na jídlo prostě musím napsat.

V Černé hoře jsem byla poprvé, takže těžko soudit, co z mých následujících postřehů je standardem a mentalita v této zemi?

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Na první pohled čisto, na druhý nic moc, rohy, škvíry, umyvadlo, pod postelí špinavé. Koupelna zapáchající, plesnivá. Měli jsme pokoj s výhledem na parkoviště, popelnice, ale to si asi člověk nevybere, protože jsme za výhled na moře nechtěli připlácet 1300 kaček.Jelikož jsme chodili na pokoj jen přespávat, tak se to dalo. Ložní prádlo čisté. Myslím, že celkový dojem odpovídal místnímu standardu a zapadalo to do okolního prostředí hotelu a destinace. V jiném pokoji jsem nebyla, ale někteří měli pokoje dole v suterénu s teráskou, resp. s tmavým kotcem vedle kuchyně, takže si člověk říkal, může to být i horší.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Každý den jsem se najedla a něco si ,,našla,, - to je fakt, člověk neočekává žádné zázraky, jedli jsme... , ale den co den jsme nevycházeli z úžasu.

Naši následovníci, neočekávejte - že budete testovat a ochutnávat místní kuchyni a speciality - připravte se na honbu za stravou, co se dá pozřít - a pokud zrovna dojde, musíte s největší pravděpodobností VY upozornit persovál, že daná surovina došla, protože on si toho nevšimne.

1. Snídaně:

stále se opakující bez nápadu ,suroviny té nejnižsí kvality

na první pohled ty nejlevnější: párky, sýr, margarýn, salám, paštika

zelenina:stále stejný okoralý okurek, za to výborné rajčata

ovoce: nula, nic, žádné

kaše: tři druhy, z nichž každý den byly podávané dvě - vsadím se, že každý den 90% vyhodili, nechápu, proč to vůbec vaří, když to nikdo nejedl- nejvíce si lidi brali nutelu, která sladkostí přebyla všechny fujchutě

na pití: fuj jako káva, cosi jako čaj, přesladké ,,džusy,,

co se dalo, ale jíst to celý týden , to nebylo nic moc: vejce, tradiční sýr tvarohového typu, ovesné vločky, jogurt

2. večeře:

vše mastné, smažené, fritované

ryba jen na jeden způsob-jak jinak než smažená

kaše z prášku

jídla se neustále opakovala a bylo cítit, že jsou znovu ohřívaná nebo zpracovaná z předešlého dne

Ovoce : meloun

Zelenina: smažená či grilovaná 2x za pobyt plavající v oleji

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoj každý den s čistým ručníkem, jednou týdně převlečení postele, dokonce jeden den nám přemalovávali na celém patře fleky od komárů na zdech. Prastaré špíny v rozích, umyvadlo, záchod však neumývali.

Obsluha v restauraci byla vynchávající, zvláště při sběru špinavého nádobí, doplńování švédských stolů apod.

Vybavení základní.

Delegáti: vše jsme podnikali na vlastní pěst, takže jejich služby jsme nevyužili, takže nemůžu hodnotit

Auto možno zapůjčit od 50Éček na den, dětská sedaška 5 Éček

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž přelidněná, ale za to nemůže hotel, i tak se nám líbila. Lehátka u hotelu za 6 Euro, vedlejší o pár metříků za 3,5. Moře, voda super. Doporučuju boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Špinavé, ale odpovídá standardu místního stylu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pokud dostanete pokoj někde v patře, zlepší se radikálně nakupované suroviny a jejich úprava a nevadí vám více lidí na pláži, za cenu, která je přijatelná a zapomenete na jednu hvězdičku tohoto tříhvězdičkového hotelu, tak si to užijete a bude to perfektní.

Přes všechny patálije s jídlem jsme spokojeni, že jsme utekli od všednodenních starostí a poznali jsme novou zemi. Do Savojo, však již nemusíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání