Napsat recenzi

Alena Čejková

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 86x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Můj názor na dovolenou?Nejsem náročný člověk,ale ubytování i strava katastrofa.

Jediné plus na celkovém dojmu byla delegátka Alice,která byla velice příjemná ,ochotná a vždy ihned řešila situaci.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Byly jsem ubytované v tzv.galerii,což bylo ve staré části hotelu.Pokojík byl tak malý,že nebylo ani kam dát kufry a ulička mezi postelemi tak malá,že dva se tam najednou nevešli.Prosila jsem v emailu u vás na cestovce o lepší pokoj s výhledem na moře.Odpověděli jste,že ano,že jste můj požadavek odeslali na recepci.To,že by lepší pokoje byly už zadané,nemohla být pravda.Přiletěli jsme po obědě a ti,kteří přiletěli až v pozdních večerních hodinách,tak lepší pokoje dostali.A přitom jsme my tam byli dřív.

Největší katastrofa bylo sociální zařízení.Špína,plíseň,neodtékal kanálek ve sprše,takže během krátké doby byla potopa po celé koupelně.Hlásily jsme to,ale bohužel nic....Pokud jsem chtěly uklidit,bylo nám řečeno,že je jen¨jeden klíč a tak jsme musely každý den ráno prosit Alici,aby ho předala uklízečce a v poledene si ho vyzvednout.Tento ,,údajný" problém však mělo víc pokojů v Galerii.Zajímavé,asi v Červé hoře nedělají náhradní klíče.V tom případě nevím,až někdo ztratí i ten jedinný,co bude hotel dělat.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Zájezd byl all inclusive ale výběr jídel byl opravdu velice chudý.Ovoce bylo minimálně,místo výběru několika moučníků byl tři dny za sebou pudink ,ovšem každý den s jinou příchutí.Jinak žádné sušenky na odpolední svačinu,jak to jinde bývá.2x byla bublanina a někdy ohřáté,řekla bych tak dva dny staré croasany.Také mi zarazilo to,že nám bylo řečeno,že pití je k dispozici AŽ od 12 hodin.Takže jsme si mohly natočit vodu z kohoutku,nebo v obchodě koupit vodu balenou.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokoje jsem vám už popsala,jídelna byla celkem pěkná,personál velice milý a ochotný.Animační programy každý den a zájezdy také každý den.Delegátka Alice super!!

Bazén nebyl.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž krásná,trochu odpadky,které každý den nebyly uklizeny.Vstup do moře,lehátka super,není co vytknout.Klidná zátoka

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Špína ,zápach z odpadků,o víkendu,když jsem přijeli,tak bylo cca 300m od hotelu postaveno podium a celé dva dny a NOCI hrálo TECHNO!!! U moře,u hotelu.....opravdu hrůza

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Do Černé hory už nepojedu.Bohužel na internetu vaše cestovka má nafocené nádherné záběry hotelu,ale ve skutečnosti je to úplně o něčem jiném.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání