Napsat recenzi

Savojo Club

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 2 456x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené v Černé Hoře jsme byli poprvé. Krajinou nás velmi očarovala, moře překrásné. Již od ledna jsem se snažila na hotel Savojo Club najít nějaké recenze, ale moc jich nebylo. Takže po příjezdu docela zklamání. Za hotelem velký nepořádek, pokoje skromné - nic moc. Strava podprůměrná. Pokud bych se to snažila omluvit dotovaným pobytem, dejme tomu, někde se ušetřit musí :-). Ale byli tam i lidé s dětmi - na pobytu nedotovaném, kteří za polopenzi zaplatili jako jinde za all inclusiv. V hotelu jsme si mohli i jídlo objednat a samozřejmě zaplatit a to již bylo o něčem jiném. Takže to určitě šlo...Ve čtvrtek místo promítání filmu /které bylo zrušeno/ byl v restauraci raut pro skupinu asi 20 lidí nevím jaké národnosti a to se člověk nestačil divit, jaké jídlo a ovoce se nosilo tam.

I tak jsme si ale dovolenou užili, moře a pohled z něj na okolní kopce nádhera. A pláž Buljarica v porovnání s Petrovacem oázou klidu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Odpovídalo spíše dvouhvězdičkovému hotelu, na pokoji bylo spoustu nedostatků. Úklid byl však prováděn každý den, měnili i ručníky, snažili se vystříkávat nějakou vůni, ale popravdě - moc to nepomáhalo, pouze na chvíli.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Velmi jednotvárná, ze zeleniny pouze okurka, zelí a asi dvakrát rajčata. Ovoce vůbec žádné.

Z přílohy pouze rýže se zeleninou, někdy těstoviny. Maso převážně mleté, K snídani párky, nejobyčejnější salám typu junior, vařené vejce, cihla a balkánský sýr a asi tři druhy marmelády. Personál jídlo stále doplňoval, ale teplé moc nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál převážně mladí lidé, usměvaví, ochotní, velmi příjemní, stále v pohybu. Majitel hotelu se moc neprojevoval, působil spíše arogantně a neochotně. Na upozorněné závady sice kývl, ale k nápravě nedošlo.

Delegátka Janča super.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nebylo co vytknout, krásné. Zažili jsme i vlny, co více si přát.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Pláž zepředu pěkná, lehátka, slunečníky, za hotelem nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem pokazila strava, skromné ubytování k Černé Hoře asi patří a hotel jinak z pláže vypadal moc pěkně. Krásná byla také otevřená terasa, která je téměř u moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání