Napsat recenzi

Pláž a moře nádhera, ubytování dostačující, strava silně nedostačující

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 427x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento rok jsme se rozhodli, že letní dovolenou strávíme u moře, po několikadenním hledání na internetu padlo rozhodnutí na Černou Horu a na klidný rodinný hotel Savojo u moře. Podle vetšiny recenzí a popisu cestovní kanceláře se nám vše zamlouvalo. V Černé hoře jsme byli poprvé, proto nemáme s čím srovnávat..... Podle tří hvězdiček jsme neočekávali žáden luxus, myslím si, že nejsme nároční klienti, důležité je pro nás moře a zážitky z dovolené.

Dovolenou jsme si náležitě užili, poznali jsem okolí, zajeli si na dva výlety na vlastní pěst, najedli se velmi chutně v několika restauracích, poznali jsem jak chutnají zralé fíky (výborné) a zažili krásné večery na pláži při pozorovnání noční oblohy.

Takže to by byla kladná stránka dovolené a teď ta záporná.

Ubytování, dostačující hotelu se 3 ***, trochu plísně v koupelně, občas smrad a výpary z hotelové kuchyně.

Stravování a strava podávaná v hotelu naprosto nedostačující, kvalita jídla na té nejnižší úrovni. Měli jsem zaplacenou polopenzi - díkybohu ne plnou...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování v hotelu odpovídalo 3 ***, pokoje menší, trošku problém s umístěním dvou kufrů v prostoru, ale nakonec jsme se pěkně ubytovali, vyskládali vše do skříní a kufry postavili vedle ledničky. Koupelna byla mírně cítit po plísni a plíseň byla viditelná ve sprchovém koutu. Občas byl cítit smrad a výpary ze smaženého jídla z hotelové kuchyně. Vzhledem k tomu, že jsme v pokoji trávili jen málo času, nijak zvlášť nám popsané závady nevadily. Hlučnosti ledničky byla trochu vyšší, ale po 2 večerních pivech se to dalo docela zaspat. Kuriózní věc se stala jednu noc kolem 4 hodin ráno, zrovna když byla bouřka, začala nám lednička šíleně hrčet, že jsem byli hned na nohou a nevěděli co se děje, po vytažení zásuvky ledničky a následném zastrčení bylo již vše v pořádku.

Shrnutí: ubytování 3 hvězdičky, vyspíme se všude kde je pěkně měkoučko.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Stravování bylo jedno obrovské zklamání, očekávala jsem alespoň trochu místní kuchyně, dostatek ovoce a zeleniny, což si myslím, je v této zemi dostatkové zboží. Namístoto toho nám bylo každý den podáváno jídlo té nejnižší kvality, tak otřesnou stravu jsem ještě na žádné dovolené nezažila.

Snídaně - každý den to samé - růžový párek v umělém střívku, vařené vejce, salám odpovídající barvě a kvalitě junioru, bageta bílá a grahamová, tvrdý sýr podivné chuti i struktury (do té doby jsem netušila že tvrdý sýr může chutnat jako umělá hmota), rýžová kaše -slaná, krupicová kaše - slaná, další den byla v krupicové kaši zamíchá bageta na kousky (něco podobného dávala moje babička praseti na večeři a to si teda mlaskalo), pseudo máslo - margarín, jediné co mi z nabídky chutnalo byl sýr podobný naší české lučině, to bylo taky jedné co jsem s bagetou na snídani jela. Ze zeleniny pouze okurka a rajče. Dále, paštika z konzervy, džem, nutela. Na pití přeslazené obarvené vody, mátový čas, kafe nevalné chuti.... jediné co jsem pila byla voda z kohoutku......

Večeře - s malými obměnami, taky stále to samé, karbenátky, ryba, občas maso "vcelku" vše smažené, přepálené , bramborová kaše ze sáčku, smažené bramborové čtvrtky, smažená zelenina plavající v oleji. Polévky byly taky zajímavé - jeden den zeleninová, chutná, druhý den ta samá zeleninová s přídavkem octa, nedalo se sníst, chutnalo to jako zvratky. Jako obloha zase jen okurka, rajče, plus nakrouhané zelí a to i když mám moc ráda, bylo většinou tak přesolené že se nedalo sníst. Jediné ovoce - meloun, nápoje při večeři nebyly vůbec.Chutnaly mi zapečené těstoviny se sýrem.

Několikrát jsem museli upozorňovat personál který obsluhoval "švédské stoly", že jsou nádoby s jídlem prázdné.

Jedna perlička: na oběd jsem si jednou objednali pizzu z naší restaurace - bylo to mimo polopenzi, za vlastní éčka- a to co nám donesli to se nedalo pozřít, vždycky jsem si myslela, že pizzu nelze v podstatě zkazit, ale mýlila jsem se. Naskládali na to asi to co nám dávali na snídani a polili to tím nesprostším kyselým kečupem....

Během pobytu jsem měli ještě dvakrát pizzu z vedlejší restaurace a ta byla opravdu dobrá.

Zcela nechápu, proč je stravování v tomto hotelu na takové úrovni jaké je, myslím si že by šlo s trochou fantazie vařit mnohem lépe, to by ale nesměl hotel? nebo cestovka? tak šetřit na klientech, je to opravdu výsměch, to bylo opravdu PEKLO NA TALÍŘI.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení dostačující, služby a personál - většina personálu byla v pohodě, usměvaví, milí, vyjímky se ale našly, pozdravit bylo pro některou zdejší obsluhu problém, zdravila jsem jako první, nevadí mi to, vadí mi ale, když mě někdo ignoruje. Při velikosti jídelny a počtu obsluhujících si myslím, že nemuselo docházet k tomu, že nádoby na jídlo zely prázdnotou a obsluha to ignorovala a musela být klienty upomínána, tak samo nádoby na vodu, prázdné, přitom to nalívali z vodovodu.

Služby delegátů jsem nevyužili. Animační programy byly-nebyly. Podle popisu programu na stránkách cestovní kanceláře, bylo vše popsáno velkolepě, ale skutečnost mírně pokulhávala...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž i moře se nám moc líbilo, moře pár kroků od hotelu, pláže čisté, moře taky, vlny super.....

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

S okolím hotelu jsem byli spokojeni, nedaleko byla samoobsluha, pak také stánky s ovocem a zeleninou, suvenýry, fast foody, restaurace, bary, zmrzlina... apod.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem jsou pro mě 2 hvězdičky, takže žádná sláva a to díky úrovni stravování..... vzhledem k tomu s jakou cestovní kanceláří jsem jeli, tak jsem velmi ale velmi zklamaná, že si vůbec něco takového cestovní kancelář tohoto známého jména může dovolit klientům nabídnout. S touto cestovní kanceláří už určitě nepojedu, mojí důvěru bohužel zklamala. Hotel Savojo bych nedoporučila svým známým, jedině že bych chtěla někoho naštvat. Černá Hora jako taková se mi ale moc líbila, vyjeli jsem si na výlety na vlastní pěst, ze kterých máme krásné zážitky, nádherná příroda, Skadarské jezero, přístavní a historické město Kotor.....atd

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka Prosek: Byli jsme tam a souhlas! - 30. 8. 2014 12:26

Souhlasím s Vaší recenzí. Zvláště stravu jste popsala výstižně. My jsme se z té hrůzy vrátili 16.8.2014 a napsali jsme stížnost na cestovku. Zatím se nic neděje ! Mimochodem snídala jsem to samé, co Vy, tzn. slaný tvaroh a veku. Zdravím. JItka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání