Napsat recenzi

Hotel Savojo

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 2 016x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Představa ideální dovolené, která se vydařila pouze vzhledem k přírodě.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

ubytování v jednoduše zařízeném pokoji, jedna skříň, lednička a postele

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

strrava byla úplně bez chuti, za celý pobyt 15 dní jsme dostali 2ks jablek, tedy žádné ovoce. Polévka b yla jako u nás ze sáčku, bramborová kaše totálně bez chuti a snad tam nebylo ani mléko, jen voda. Saláty k jídlu se skládaly z nakrájeného zelí a jedenkrát byly rajčata. V pátek došlo točené pivo, takže další 3 dny nebylo, pan majitel byl líný si zajet pro sud. Při objednávce řeckého salátu mně bvlo řečeno, že nejsou olivy, další den jsem chtěla šopák, opět nebyla okurka.Zákusky po večeři byly buď palačinka s marmeládou nebo čistý pudink, popř. suchá buchta - piškot bez ničeho. Počítat s tím, že si budu dokupovat stravu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Obsluha neustále zapomínala, co jsme si objednali. Dokonce při odjezdu na výlet na nás zapomněli s balíčkem, takžejsme odjížděli hladoví, protože jsme s tím počítali na cestu. Personál neumí ani blafnout anglicky, musíte se snažit pochopit, co Vám nabízí za jídlo. Ovšem za 15 dní jsme se toho dost naučili. Hotel absolutně neposkytuje služby podle uvedených hvězdiček. Dokonce nám 3 dny nikdo neuklidil, ani nevyměnil ručníky, tak jsem si je vyměnila sama, když nechala uklizečka otevřenou skříň. Přitom šla kolem a tvrdila mi, že za 5 minut přijde uklidit.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je kamenitá, doporučuji boty do vody, je to lepší a stabilnější při vstupu do moře. Deštníky nestojí 4 eura, ale 5. V prvních dnech nám nedali ani matrace na lehátka, která byla ze dřeva a pěkně tlačila. A to jsme platili (pitomci). Ještě, že jsme měli na balkone na židlích polštářky. My je měli, někteří neměli. Asi po týdnu konečně vytáhli matrace Ovšem moře krásné čisté. Jedniná výhoda, že bylo na pláži málo lidí, jen v sobotu a neděli přibylo návštěvníků - místní černohorci.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu je pěkné, chtělo by to zlepšit čistotu. V okolí se válí odpadky. Ovšem co nás nejvíc dorazilo, b ylo to, že večer kousek za vesnicí likvidovali místní ekologicky odpad. Jednouše tím, že ho zapálili a ten smrad z pálených igelitů se linul nad moře. Číšník mě tvrdil, že je to magla - česky mlha.A to prosím prý má Černá Hora nejčistčí ovzduší, protože tam nejsou továrny. Kousek nad hotelem jsou 3 kostely, odkud je krásnýpohled na okolí. Procházkou cca 45 min se přijde do Petrovacu, kde je moc turistů, ale větší výběr jídla a možnost nákupu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Krásné moře, krásné hory, jen to kazí poskytování služeb v našem hotelu. Jen pro opravdu nenáročnou klientelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání