Napsat recenzi

Pobyt v Černé Hoře

Recenze hotelu Pansion Palma ** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 176x
Recenze se líbila: 270 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prožili jsme opravdu krásnou dovolenou ! Objevovali jsme hezká místa, skalnaté

čisté pláže, starobylá městečka, krásné hory ! Vše je velice dobře dostupné, autobusy jezdí 4x za hodinu všemi směry, není problém se kamkoliv dopravit individuálně. Domorodci s námi byli velice družní. Pro děti jsou všude atrakce, pro dospělé sportovní vyžití. Krásné klidnější pláže jsou spíš v okolí. Pláže Mogren, Kamenovo, Sv.Stefan jsou krásné a do poloviny června nejsou přelidněné. Obchody s čímkoliv jsou všude. Ubytování prima, denně nám uklízeli. Na balkoně v sezoně soukromí mít nebudete, je tam jen přepážka, tak snad budete mít štěstí na sousedy. Pro špatně chodící trochu problém a nekuřáci taky nebudou nadšení. Všude je povoleno kouření, ale my jsme s tím problém neměli, na poschodí jsme zrovna bydleli sami. A všude se stále větrá, tak nám kuřáci nevadili. Bezvadná vstřícná delegátka Jana, poradí, pomůže. Strava a obsluha v restauraci moc milá ! Polopenze je až dost, byli jsme přesycení a chutnalo nám.Týden je moc krátká doba, určitě se sem vrátíme !!! Vám, co se tam chystáte, přeju krásnoé zážitky !

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Příjemné světlé hezké místnosti, klimatizace funkční, úklid jsme měli zajištěn denně !

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Předplatili jsme si polopenzi .Chutnalo nám, jídla a zeleniny dostatek. Pití si musíte dokoupit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Starali se o nás milí lidé ! Nabídka výletů na nejhezčí místa Černé Hory. V okolí

taneční zábavy s hudbou "uživo." Posezení s hudbou po celém pobřeží.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Mogren, Kamenovo, Sv.Stefan...krásné !!! Ale 1-5 km. Hlavní pláž je 150 m, trochu

hlučnější. Všude možnost zakoupit lehátka, slunečníky. Sportovní vyžití super !

Voda teplá, čistá, pozvolný vstup do vody, drobné kamínky barevné, vhodné i pro

malinké děti !

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Vše velice dobře dostupné, obchod přímo pod penzionem, nad penzionem. Autobusová

zastávka pár kroků od pobytu, doprava kamkoliv 4x za hodinu celý den. Procházky jsou

nejhezčí večer !

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Žádné jazykové bariéry, domorodce potěšíte, když použijete pár slov černohorsky. V červnu jsme v těchto místech neslyšeli češtinu a domluvili jsme se s cizinci i bez angličtiny.

DOVOLENÁ MOC KRÁSNÁ !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání