Napsat recenzi

Jiří Všetula

Recenze hotelu Pansion Palma ** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 41x
Recenze se líbila: 288 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená proběhla bez problému ,řidiči super cesta trvala asi 19 hodin,

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Penzion Palma pokoje hezké uklizené,žádný problém...Naproti penzionu otevřeli nový velký obchod takže vše co byste chtěli koupit ovoce,nanuky pivo,džusy vše minutu od penzionu.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Stava výběr ze 6-ti menu strašně moc masa nedalo se to sníst,mám 86 kilo a nedal jsem to měl jsem plnou penzi,doporučuji polopenzi to co je na oběd vesměs stejné to bylo na večeři,snídaně normální vajíčka ,šumka,máslo džem atd.nebyl problém..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

číšníci málo rozumí česky takže domluva pomocí rukou někdy ale to je asi každý zvyklý když přijede do jiné země a neumí jejich řeč..

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

pláže bohužel zanedbané soukromé jsou parádní uklizené,státní pláže občas naleznete poházené sáčky a další věci ...třeba tyčinky od nanuků ,láhve od pitné vody,ale vše v malém množství,moře čisté,teploučké,od hotelu jdete asi 4 min.na pláž,slunečníky a lehátka za poplatek 10 euro,někde 6 euro ... vodní sporty a výlety vše kousek od hotelu...výlety od 10-50 euro záleží kam se vydáte,

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí Hotelu velký problém staví se nové hotely takže pokud chytnete pokoj na stranu kde se dodělává hotel tak máte smůlu a sbíječku budete slyšet celý den až do večera,pracuje se i o víkendu takže pokud si budete chtít po obědě lehnout tak smůla,mi měli okna na druhou stranu takže jsme to slyšeli jen minimálně,Při tempu jak makají si myslím že v srpnu tam bude vše hotové takže bude klid..

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Za celkem nízký peníz normální pohodová dovolená ,byl jsem 3x v Chorvatsku připadá mi to stejné...Ještě jsem zapomněl napsat že ceny jsou skoro jak u nás co se týče ovoce,piva,zmrzliny ,cigarety tam jsou levnější atd..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání