Napsat recenzi

Hotel Korali 16.9.2015

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Na hotelu byly pouze 2 *, třetí asi upadla. Jelikož bylo už po sezóně, absolutně žádný večerní program kromě ruských pohádek v televizi (jediný program co se dal chytit). Paní Maruška to zachránila 1 večerem o Černé hoře.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování celkem ušlo. Postele sice jako trampolína, ale na 2 hvězdičky dobré. Úklid ušel, o výměnu ručníků jsem si musela říct,jinak bychom týden měli pořád ty samé.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

1 den jsem nevylezla z pokoje kvůli střevním potížím, podotýkám, že jsme si vodu na pití kupovali a mimo hotel jsme nejedli a nepili raději nic. A nebyla jsem sama. Ovoce pouze hnusná zelená jablka, pokud se náhodou objevily broskve a hroznové víno museli jste být hodně rychlí, aby jste něco uzmuli.Ryby byly pouze jednou a úprava se jim zrovna moc nevyvedla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál byl v pohodě a příjemný. V jídelně jste si hledali trochu čistý stůl, ubrusy mění asi po sezóně Kulturní vyžití na bodě mrazu, kromě pořádaného výletu, ten byl pěkný.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláže celkem čisté, lehátka za 8 euro pokud jste si to ležení chtěli trochu užít. Jinak stlučená prkna za 3 eura tam jsou k dispozici také. Moře je pro dobré plavce krásné, pro neplavce a méně zdatné cca 3 m od břehu.Dno je hodně kamenité, bez bot do vody si to neumím představit. Ke konci pobytu hodně řas, ale to nikomu nemůžu vyčítat, smůla.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu je pěkné, hezká zahrada. Promenáda je o život, neustále uskakujete autům. Plno stánků, jako vietnamská tržiště.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Za cenu, kterou jsme zaplatili, to byla nejhorší dovolená, co jsme zažili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana a Jiří Fojtovi: Naše dovolená - 19. 9. 2015 21:09

Dnes jsme se vrátili z hotelu Korali.Byli jsme na dovolené v jinych distancich,tak jsme mohli porovnávat.Nebylo to tak zlé.Je samozřejmé že když dám za hotel více peněz,tak je i větší konfort.Počasí bylo nádherné 42 stupňu.Do moře pro starší lidí nedobrý vstup.Moc velkých kamenů a pokud nemá člověk pořadnou stabilitu je na tom špatně.Co se týčě čistoty dobrá, denně uklízeno,vytřeno.Jídlo bylo jednotvarné ,ale pokud se člověk nepřecpával mohl si vybrat.Malo ryb ,málo tvrdého sýru.Myslíme si že za tu cenu to šlo.Je jasné že to není 4-5 hvězdičkový hotel.My bydleli v C a celkem ok.Jediné co nás potkalo bylo to ,že se tam konaly sportovní soutěže a jak je známo jižní národy jsou hlučné ,ale bohužel. Jejich oslavy trvaly až do jedné hodiny ranní .Pěkný výlet byl do městečka Uljučin a tamnímu moři,diky Honzovi jsme se dověděli o městech kterými jsme projížděli.Děkujeme nejen jemu ale i delegatce Marušce jsou to poklady pro Kovotour.Tento hotel je ale vhodnější pro mladší kategorie ,né pro seniory,jen kvůli tomu moři.Také odlety by mohly být pozdější.My museli vstávat v 4hod v 4.40 jsme odjížděli na letiště.Myslíme si že je to dost brzy,jěště k tomu že jsme se moc nevyspali kvůli sportovcům.Hana a Jiří reagovat

Jarka: Re: Naše dovolená - 20. 9. 2015 14:55

Dobrý den, ono jde také o to, kolik jste za tuto dovolenou zaplatili. My jsme bohužel ne 50+, což byli všichni ostatní. Přijedete v noci, z toho 1 den strávíte na pokoji kvůli střevním problémům a stejný problém jsem měla i v den odjezdu, což byl další den pryč.Pobyt byl na 7 nocí, doslova. Podotýkám, že my až tak nároční opravdu nejsme a přecpávat jsme se tam také nejeli, ono ani nebylo z čeho. Proti delegátům a paní Marušce jsem nenapsala nic špatného. Byli fajn. Jsem ráda, že alespoň někdo byl spokojený. My ne. Jarka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání