Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Prestige City II Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 192x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu Prestige City II jsme byli s partnerem loni v srpnu na last minute po doporučení cestovní kanceláře a za nás mohu zhodnotit, že to byla super odpočinková dovolená. Nechápu zcela negativní recenze. Samozřejmě jedná se o Bulharsko, kde se teprve vše vyvíjí, takže nelze očekávat 5 hvězdičkovou úroveň.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Velký apartmán se dvěma ložnicemi (byli jsme tam sami dva) a dvěma koupelnami. Vše nově vybavené. Čisto, uklízečky chodili každý den a nikdy nebyl žádný problém. Vyměnili ručníky i doplnili toaletní papír.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo super, vždy se dalo vybrat dle chuti. Samozřejmě např. snídaně se točily stále dokola, ale když si chcete dát od každého trochu, tak vždy se vám bude zdát, že je to stále stejné :). Ráno snídaně, obrovský výběr, v hlavní restauraci pak i oběd a večeře. Když byly fronty, tak to rozhodně nebylo nic hrozného, sednout se dalo uvnitř nebo venku na terase. Restaurace je pár kroků od bazénu, takže jediný malý zádrhel byl v tom, že nepouští do hl. restaurace v plavkách, ale stačilo si na ně vzít šaty nebo pareo a bylo po problému. Večeře taky super výběr. U bazénu je bar, ale ten je placený, přesto však vždy odpoledne donesli k bazénu odpolední snack zdarma (pizza, hotdog, ovoce, zelenina....). Ohledně nápojů také vše bez problému, samoobsluha v restauraci a vedle bazénu v hotelu (jen pár kroků) byl obsluhovaný bar, kde číšníci točili pivo, limo, míchali koktejly, byla k dispozici káva, čaj, atd. lehké občerstvení v rámci all inclusive. U pláže občerstvení nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení celkově nové, hotel zrekonstruovaný, bazén čistý, obsluha milá. My si stěžovat nemůžeme. Bulhaři jsou trošku laxnější, ale rozhodně to nebylo nic hrozného. Recepce fungovala, barmani a obsluha super - vždy černé kalhoty a košile, usměvaví, stále doplňovali jídlo.....

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hotel nemá vlastní pláž. Na pláži nedopalky a nějaké klacíky apod. co vyplaví moře. V každém případě nic hrozného. Jelikož je pláž písečná a sem tam nějaké bouřka v dáli byla, tak moře nebylo průzračné, jako je tomu třeba v Egyptě. Na pláži spousta mušliček. Všude plavčíci, opravdu vše hlídali. Pokud byla vyvěšena černá vlajka, tak nikoho do vody nepustili (to jsme zažili jen jeden den po bouřce), ale bylo to oprávněné, protože vlny byly opravdu veliké. Co mě překvapilo, bylo že děti nesmí mít nafukovací kruh (rukávky ano), i když bylo klidné moře, ale když jsme plavali dál opravdu byl cítit silnější proud, který věřím, že by malé dítě dokázal odtáhnout dál na moře.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí sousta rozestavěných hotelů, Bulhaři jsou trošku "čuňata" (odpadky u silnice, neopravené chodníky, ale s tím se setkáme i u nás).... Vždy se dalo někam jít, v městečku spousta obchodů, restaurací (dokonce jsme našli i minimálně dvě české). Ceny srovnatelné s našimi.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

My jsme byli spokojení. Pouze pro příště bych asi nevolila all inclusive, bohatě by stačila polopenze nebo i jen snídaně. Ceny jsou naprosto srovnatelné s našimi a to nemyslím Prahu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání