Napsat recenzi

Prestige City II Super

Recenze hotelu Prestige City II Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 190x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný, čistý hotel, s hezkym bazénem, slušným jidlem a animátory pro děti.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování pěkně, klidné, mimo město, mimo hluk. Jedou nám chybělo povlečení, došla jsem si říct. Paní pokojska ochotně vydala a omluvila se., čisto. Někdo psal, že měl pokoj ve stínu, že mu neschlo prádlo. Nemůžou být prostě všechny pokoje na jich. Takový dům neznám. Ale co člověk to názor.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Výběr jídel. Něco bylo spíše bulharské jídlo, ale i evropská jídla byly k mání. Jednu vnučku máme dosti vybiravou, přesto se vzala, jak protržená. svačinu, zmrzlina, pití. Vše o.k.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál ochotný, uklízí že stolů. Já být na jejich místě už bych i po někom skočila. Lidí jsou prasata a neumí se někteří chovat. Bordel na stole,pod stolem a spousty jídla nedojedi.

Babička by mi řekla: co by za to daly děti v Africe.

Vybavení dobré. V apartmánu, kuchynka, rychlovarka, toustovač, lednice, televize. Nic z toho já.e mi stejně nepoužili.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Letos vlny i na této jižní pláži, takže i malá vnučka nadšená skákáním do vln. Po bouřce řasy a občas něco po lidech. Jak říkám- jsme hold čuníci. Na pláži vajgly v písku. Normální věc v Bulharsku. Bulhaři hodně kouří, ale těžko říct, jestli je to po nich. Mohli by tam být nějaké popelniky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Upravené. Za plotem trochu hrůza. Křoví a bordel. Ale to je tam všude mimo město a rezorty.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Bulharsko je prostě trochu jiná země, ale za tu cenu jsem spokojená. Jsou levnější pobyty a luxusnejsi, třeba Egypt a Tunis, ale taky jen v resortech ale oproti ním je Bulharsko blíž a bezpečnější. Každý musí vybrat o co mu jde. Pokud nechcete riskovat, zůstaňte doma

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání