Napsat recenzi

I love black sea

Recenze hotelu Prestige City II Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 641x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování pěkné.Jídlo bylo docela dobré,personál restaurace fajn,až na recepčního, moře úžasné.V určitých případech si člověk musí uvědomit,že je v Bulharsku,ne Norsku,Švédsku apod.Počasí v Primorsku je přes sezónu pěkné,když je bouřka tak jen chvíli a pak je zase hezky.Moře snad nejlepší ,krásně teplé,relativně čisté,úžasné vlny,žádný rybník s šutry jak v CHorvatsku..

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Velký hotel,se dvěma budovami.Bazén pro plavce i neplavce.Lehátka u bazénu celý den obsazeny,takže pokud chcete trávit den u bazénu hned ráno zabrat ručníkem.Velké prostorné pokoje.(Apartmán).2 x WC i koupelna.V jedné z koupelen netekla teplá voda. V koupelně není fén. Pokud chcete rychlovarnou konvici,dají oproti vratné záloze na recepci.

Umisťování čechů (moravanů)spíše do ne VIP pokojů,tzn.druhá budova,přízemí i přes zakoupení pokojů s výhledem na moře:(.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jako All Inclusiv bych stravování rozhodně nenazvala.Je to spíše plná penze s All nápoji.(vše z automatu).Jídlo chuťově dobré,je to spíše bulharská kuchyně.Maso na zelenině,kuře,vepřové,ryby,rýže,,brambory,vejce,ovoce,zeleniny,zákusek(ne zmrzlina).Výborná obsluha.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál restaurace samý úsměv,velice se snažili.Jako jediné mínus bych uvedla jednoho recepčního,který nám měl předat klíče od pokoje.Na pokoj jsme čekali cca. 5 hodin,nebyla vidět žádná snaha o uspíšení.Asi až po 10 urgenci a bručení manžela najednou vylovil někde klíč,toto se stalo i jinému páru,který přicestoval s námi.Nástup byl na 14 hod.,klíče jsme dostali až okolo 15 hodiny,zatímco jiní turisté byli ubytováváni celkem rychle(asi BG)Čekat s dětmi,které jsou natěšené na moře 5 hodin je docela náročné.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Jezdím do Primorska hlavě kvůli úžasnému moři.Pláž u hotelu relativně čistá,voda 27st.,za dunami jste si mohli vybrat místo kde jse chtěli,není zde hlava na hlavě jak na pláži přímo v Primorsku,proto jsem vybrala i tento hotel .

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu jsou jiné hotely. Měli jsme zaplacený výhled na moře ten sice byl, ale před námi byly ještě dva hotely,takže takový úzký průzor. Do Primorska cca. 10 min., do Kitenu cca.půl hodiny,Mezi Primorskem a Kitenem jezdí vláček cca.3 Lv.Pokud se vydáte do Kitenu po vlastních tak v noci je tam docela dlouhý lesní neosvětlený úsek.Sice docela frekventovaný i chodci,,ale když jsem šli mysleli jme ,že světla vedou až do Primorska

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Při návštěvě tohoto hotelu jsem si uvědomila,že mám asi raději menší rodinější hotýlky, jídlo bylo docela dobré i dětem chutnalo,personál restaurace fajn,moře úžasné.V určitých případech si člověk musí uvědomit,že je v Bulharsku,ne Norsku,Švédsku apod.Počasí v Primorsku je přes sezónu relativně pěkné,když je bouřka tak jen chvíli a pak je zase pěkně.Moře snad nejlepší ,krásně teplé,relativně čisté,úžasné vlny,žádný rybník s šutry jak v CHorvatsku.V BG moc nečekejte středomořskou atmosféru jako např. v Řecku,či CHorvatsku(kamenné domy, palmy, ostrůvky).Večerní zábava, je ale taky 100%.V přístavu si lze zaplatit menší výlet loďkou, nemusíte přes delegáta. (necelých 500Kč 2 dospělí a 2 děti-1 hod.)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání