Napsat recenzi

Hotel není hotelem, ale maximálně penzion bez recepce.

Recenze hotelu Panorama Hotel ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 126x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokoj OK. Úklid též OK,každý den luxování,doplnění toaletního papíru.Co nás, ale zarazilo na začátku, (hotel) nemá nikde nápis Panorama a je bez recepce. Tudíž to asi není hotel:) Je umístěn v centru,což jsme ocenili,ale některé dny hrála hudba až do rána,takže několik prováděných nocí.Posezení před hotelem-1 lavička.Strava-od té jsme čekali též více, all in jsme si představovali trochu jinak. Stejné jídlo se dalo jíst 3dny, ale po té jsme se museli chodit stravovat jinam. Každý den stejná snídaně, svačina-pizza k tomu nějaká sladkost (drobná),oběd a večeře vždy stejná zelenina,každý den meloun(ten už nemůžeme ani vidět:),špagety každý den též 2x byli asi ze dnů předešlých-byli zkažené. Obsluha milá,ale brala nám servírka talíře skoro i od pusy:)Pláž pod hotelem hrozná,špína ve vodě z ústící řeky, tudíž jsme každý den chodili skoro 3x denně 1km abychom byli na hezké pláži a aby zde bylo místo.Chvála za delegátku,ta byla příjemná a vše hezky vysvětlila.Doporučujeme pro méně náročné a pro lidi,kteří méně cestují a nemají porovnání.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel není hotelem,nemá nikde uvedené jméno.Nemá recepci.V centru což je dobré,ale velký ruch-hudba některé dny do rána.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Každý den to samé.2x zkažené špagety.Stejná zelenina,každý den meloun.Stejné jídlo se dá jíst 3dny,ale ne 7dní natož 10.Nemají lžičky.Když něco došlo,tak už prostě nedoplnili,jen zřídka.Nazvali bychom jejich all in spíš plnou penzí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Malá lednice,varná konvice.Sprcha je zabudovaná u toalety,tudíž si můžete sednout na wc a vesele se sprchovat:)Jinak čisto,úklid každý den.Pozitivní je klima v pokoji.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pod hotelem katastrofa,špína z ústící řeky.Káždý den delší procházka k jiné pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Čisté,ale v podstatě žádné.Výjdete ven a je zde popelník a jedna lavička,z leva spojená placená restaurace.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Očekávali jsme úplně něco jiného.Jsme rádi za dovolenou,ale sem už nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání