Napsat recenzi

Hotel Panorama - Primorsko

Recenze hotelu Panorama Hotel ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 224x
Recenze se líbila: 266 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Určitě se nejedná o hotel - je to spíš apartmánový dům (2*) a o službě All inklusive light se nedá ani mluvit.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje vybavené starším nábytkem. Pro 4 - člennou rodinu malá skříň s jednou policí. Sprcha je vedle toaletní mísy pouze částečně vyspádována, voda stříká na toaletu a po koupelně. Plíseň na kachličkách asi díky té vlhkosti.

Penzion (4. patra) bez recepce, výtahu (problém určitě pro starší lidi).

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Na fotografiích prezentujících objekt, jsou vyfoceny zpoplatněné restaurace, ve kterých nečerpáte služby a nepatří k penzionu. Stravování probíhá v prosklené "jídelně".

Nabízená služba - 20% sleva na jiné pití v restauraci pravděpodobně nikdo neví a tak ji nikde neuplatníte.

Jakmile přijdete na jídlo 15 minut po otevření, již si nemáte z čeho vybrat, protože jídlo není doplňováno a musíte si vystačit s tím, co zbylo. Pokud jste jedním z prvních stravníků a máte možnost ochutnat, tak je chuťově dobré.

Slečna, která se stará o chod restaurace je bez jakéhokoliv zájmu o hosty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Pokoje vybavené většinou starším nábytkem. Pro 4člennou rodinu malá skříň s jednou policí. Sprcha je vedle toaletní mísy pouze částečně vyspádována, voda stříká na toaletu a po koupelně.

Každý den doplňování toaletního papíru a vysypávání koše. Ručníky mění v průběhu pobytu několikrát.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Jižní pláž - dostanete se po ca 40 schodech přes restauraci. Moře znečištěné pravděpodobně tím, že zde vtéká řeka, ale když si uděláte pár kroků navíc, tak čisté. Jde o hlídanou pláž plavčíky.

Severní pláž - ta hlídaná není, jsou tam vlny. Je od hotelu vzdálená ca 15 minut pěšky přes centrum.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Každý večer hlasitá hudba z okolních restaurací až do ranních hodin, tak Ti co hledají klid zde budou nešťastní.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Do tohoto penzionu bych již nejela, určitě lze najít lepší!

Velmi záleží na ceně, za kterou koupíte a očekáváte služby.

Byli zde lidé, co dali za 12ti denní pobyt 21.000,- na dospělou osobu (first minute nákup!), ale i o deset tisíc méně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání