Napsat recenzi

Horor pro nekuřáky

Recenze hotelu Nadia Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 397x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 2
  • čoko čoko čokoláda la la la a všichni hej! čoko čoko čokoláda la la la a všichni hej!
  • Šíp v plotě Šíp v plotě

Nechápu, jak někdo může podobná zařízení doporučovat rodinám s dětmi, když se všude kouří. Co 5 min uslyšíte odněkud cvaknutí zapalovače a následně ucítíte známý pach. Kouří se na všech balkónech a není možné vyvětrat, klima chybí. K tomu otřesný smrad zatuchlých koberců a závěsů na pokoji, možná i plíseň. Byli jsme nucení spát s otevřenými dveřmi do chodby, aby se tam dalo trochu dýchat!! Nakonec to od nás odkoukali i jiní. Přesto byl vzduch tak příšerný, že se nám až točila hlava a bylo nám zle. Každé ráno jsem měl plíce jak po krabičce cigaret. Ráno u snídaně se zas kouří v okolí restaurace a u bazénu. A vše táhne otevřenými dveřmi a okny dovnitř, kde snídáte s dětmi.

Okolí hotelu je navíc velmi rušné - animační programy (každý den stejné vymejvárny mozku od Alexandrie) přímo naproti hotelu, z dalších dvou stran pouťové atrakce cca do 23:30h. Přes den A**** také nezahálí a hosté např. střílí z luku přímo proti hotelovému bazénu. Hned první den se nadšenému střelci povedlo 2x téměř prostřelit plot mezi dopadlištěm a lidmi na lehátku u bazénu (šípy zůstaly zapíchnuté v plotu). Hosté se vesele baví a kouří na balkóně vedle vás cca do 1h ranní. Pokud se Vám náhodou podaří usnout, tak v 5h ráno Vás probudí cvaknutí zapalovače a následný smrad cigarety prvního ranního ptáčete.

Celou lokalitu v podstatě decimují bezohlední kuřáci, kteří kouří opravdu všude, u snídaně, oběda, večeře, při spánku, na ulici, na pláži, na balkóně...a všude také odhazují nedopalky...Pokud si chcete vytvořit opravdu silnou averzi vůči kuřákům, jeďte do Primorska v sezóně, stojí to za to...

Poprvé v životě jsem se těšil z dovolené domů...

Ubytování  průměrně (3,4/5)

+ pěkný udržovaný bazén

- otřesný smrad na pokoji - zatuchlé koberce a závěsy, nemožnost vyvětrat.

- na balkónech, u bazénu, všude se smí kouřit

- chybí klima

- zastaralé vybavení, wifi jen na recepci

- okolí hotelu - špinavé, velmi rušné

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně jednotvárné, ale ušlo to. Personál neustále doplňoval vše potřebné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

+ personál se snažil

-vybavení zastaralé, uvolněná baterie v koupelně, kde se velmi špatně přepínalo na sprchu, uvolněné zásuvky, které máte stejně zakázané používat. Při odchodu se navíc vypne proud (vchod na čipovou kartu, která byla nalomená a zlobila).

- wifi pouze na recepci (pohled na hosty šetřících na datech, kteří v tom krásném počasí datlovali do mobilů v prostorách recepce byl až tragikomický)

- zábava typu kulečník, šipky, atd. za poplatek

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Známá Severní a Jižní pláž, obě krásné, až na nedopalky od cigaret. V sezóně přelidněné, ale pokud nejste líní, najdete i klidnější pěkné místo.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Špinavé, velmi rušné. Dovolená na Matějské pouti.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Doporučuji pouze silným kuřákům, kteří se rádi vozí na kolotoči do pozdních večerních hodin.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mirka: Souhlas - 6. 9. 2018 12:49

Souhlasím s popisem hotelu, největší problém pro mne byl koberec - strašně špinavý, štítila jsem se na něj šlápnout. I jinak dost nevábné vybavení. Měli jsme pokoj v 1. patře směrem k lunaparku, balkon celý den na plném slunci, bez možnosti zaclonění. Pokoj bez klimatizace, prostě výheň. Na balkoně žádné vybavení, kafe jsme odkládali na parapet. Na balkoně mravenci. Stravování - pouze snídaně, jídla dost, ale místní uzenína pro mne nedobrá - suchý salám ochucený zvláštním kořením, měkký nakyslý. Sýr balkán dobrý, ale tvrdý plátkový snad náhražka nebo co - nejedlý. Jistotou byla vajíčka, dokud do nich nedali zbylý měkký salám. Sladké pečivo dobré, jogurt, přísady také. Bazén pěkný. Celkově nic moc, víckrát ne. Pobyt červenec/srpen 2017 reagovat

murunek: Re: Souhlas - 6. 9. 2018 14:56

Mirko, děkuji Vám za doplnění. S tím, co jste uvedla se také ztotožňuji. Rozhodně se nepovažuji za náročného turistu, co se ubytování týče, ale tohle byla opravdu katastrofa. Snad budou naše zkušenosti někomu prospěšné a nezkazí si zbytečně dovolenou špatným výběrem... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání