Napsat recenzi

už nikdy více Zeus

Recenze hotelu Zeus Hotel *** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 253 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • žárovka bez krytu v chodbičce pokoje žárovka bez krytu v chodbičce pokoje
  • roh sprchy roh sprchy
  • sprcha sprcha
  • žárovka bez krytu v koupelně žárovka bez krytu v koupelně
  • odpadní roura u wc odpadní roura u wc
  • sprcha sprcha
  • 1hvězdičkový hotel? 1hvězdičkový hotel?

V inzerci nabídky ubytování v hotelu Zeus bylo uvedeno, že snídaně a večeře jsou formou bufetu. Měli jsme zaplacenou polopenzi. Snídani i večeři jsme ale dostávali přímo na stůl bez možnosti výběru. Stoly nebyly uklizeny po předchozích hostech, byly ušmudlané a se zbytky jídla. Až poslední 3 jídla jsme měli formou švédského stolu, ale byli jsme upozorněni paní provozní nebo ředitelkou ? hotelu, že to je pro nás bonus, protože jsme si tolik nezaplatili...V hotelu se totiž v předposlední den našeho pobytu ubytovala mládež z Číny a z Iránu a ti si prý zaplatili víc než my.....takže jsme si vlastně "mohli" vybírat jídlo jen díky těmto hostům. Také mne překvapilo, že v takovém hotelu dávají místo čajových lžiček jakási mýchátka z umělé hmoty, které dostanete, když si dáte kávu u stánku. Co se týká pokoje, tak ve sprše byly jakési černé fleky, nevím, jestli to byla plíseň. To stejné bylo pod odpadní rourou u WC. Z této odpadní roury průběžně prosakovala čirá tekunina a tvořila na zemi loužičky. Naštěstí to nezapáchalo. Když jednu noc hodně pršelo, celkem dost nám kapalo ze stropu z klimatizace. Hotel na fotkách vypadá celkem luxusně. Skutečnost je jiná. Co se týká delegátky, tu jsme vůbec neviděli. Dostali jsme na ni telefon. Sami jsme se jí museli ozvat s dotazem na organizaci odjezdu. Slíbila nám den před odjezdem potvrdit čas odjezdu telefonicky nebo smskou a zase nic - museli jsme jí zavolat my. V hotelu jsme bydleli s přítelem v ten termín od CK jako jediní, tak proto jsme asi neměli s delegátkou ani žádnou schůzku. Ještě mne udivila jedna věc - při čekání na odvoz z hotelu jsem si všimla na venkovní stěně hotelu cedulky s jednou hvězdou....hotel je inzerován jako tří hvězdičkový...Přikládám foto

Ubytování  průměrně (3,2/5)

ve sprše byly jakési černé fleky, nevím, jestli to byla plíseň. To stejné bylo pod odpadní rourou u WC. Z této odpadní roury průběžně prosakovala čirá tekunina a tvořila na zemi loužičky. Naštěstí to nezapáchalo. Když jednu noc hodně pršelo, celkem dost nám kapalo ze stropu z klimatizace. Hotel na fotkách vypadá celkem luxusně. Skutečnost je jiná. Některé žárovky v pokoji neměli žádný kryt - viz. foto.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

V inzerci nabídky ubytování v hotelu Zeus bylo uvedeno, že snídaně a večeře jsou formou bufetu. Měli jsme zaplacenou polopenzi. Snídani i večeři jsme ale dostávali přímo na stůl bez možnosti výběru. Stoly nebyly uklizeny po předchozích hostech, byly ušmudlané a se zbytky jídla. Až poslední 3 jídla jsme měli formou švédského stolu, ale byli jsme upozorněni paní provozní nebo ředitelkou ? hotelu, že to je pro nás bonus, protože jsme si tolik nezaplatili...V hotelu se totiž v předposlední den našeho pobytu ubytovala mládež z Číny a z Iránu a ti si prý zaplatili víc než my.....takže jsme si vlastně "mohli" vybírat jídlo jen díky těmto hostům. Také mne překvapilo, že v takovém hotelu dávají místo čajových lžiček jakási mýchátka z umělé hmoty, které dostanete, když si dáte kávu u stánku.

Pokud mám hodnotit jídlo, tak až na první večeři, která byla skoro studená - vepř. maso a nějaký zbytek bramborové kaše, tak snídaně se dali, večeře byly chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Wifi velice slabá, vypadávala. Museli jsme použít mobilní data.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

k moři je to celkem blízko, asi 7 minut, písčitá pláž, musíte si hlídat, abyste si nelehli pod otevřený slunečník, jinak po vás budou chtít 6 leva. Občerstvení je levnější v počních uličkách než u pláže

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

před hotelem jsou malé stolečky s židlemi, nepoužívali jsme. Večer bylo v okolí hotelu rušno. Hotel provozuje přes ulici zahrádku, která je otevřená do 24. hodiny. Také bych chtěla budoucí zájemce o obytování upozornit, že cca od 4 hodin od rána a pak témeř skoro celý den řvou v blízkém okolí hotelu racci, kteří se tam stahují, protože je tam někdo z okolí krmí. Zvuky, které vydávají jsou až překvapující. Někdy připomínali řvoucí mimino nebo kňourajícího psa.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

nevěřit fotkám na internetu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání