Napsat recenzi

Spokojenost s hotelem a stravováním

Recenze hotelu Zeus Hotel *** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Je to malý rodinný hotel,nijak luxusní nebo moderní. Obyčejné pokoje s drobnými chybami,ale pro nenáročného hosta zcela dostačující. Balkony malinké s oprýskaným zahradním nábytkem,mnohdy společné se sousedním pokojem,oddělené pouze zábradlím.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nevelké pokoje,ale čisté! Možná by to chtělo znova vymalovat. Co mě zarazilo,tak to byla nedostačující výměna ložního prádla a ručníků. Zřejmě jen na požádání. Klimatizace fungovala bez chyby. Toaletní papír byl každý den nový a koš vynesený. V pokoji byla i malá funkční televize a lednička.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně byla každý den stejná bez fantasie,ale na výběr bylo. Ne mnoho,ale vzhledem k tomu,že je to skutečně jen malý hotel s omezeným počtem hostů,tak musím říci,že dostačující. Oběd jsme neměli,tak k tomu se nemohu vyjádřit. Co se týká večeře,tak jste bez šance něco si vybrat,je to předem dané. Nejdříve zeleninový salát,zcela jednoduchý,pak hlavní jídlo a následuje desert. Pití si musíte s polopenzí samozřejmě platit sami. Ceny jsou přijatelné. Musím říci,že námmoc nechutnalo! Maso suché a hranolky přepálené do hněda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu jednoduché,skromné,čisté a fungující. Nevím,jestli to souvisí se službami hotelu,ale musím velice pochválit práci naší delegátky Nikoliny,obětavá,spolehlivá,a vše jsme měli bez chyby zorganizované! Personál hotelu je velice milý,vstřícný,všímavý a přátelský. Obsluha byla bez chyby. Majitelka byla každý den k dispozici a také velmi přátelská. Jen paní na recepci neměla každý den tu správnou náladu. Díky zkušenému personálu jsme se domluvili rusky i německy.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vzhledem k tomu,že byla hlavní sezona,tak logicky pláže byly plné,ale opět čisté bez odpadků a nebezpečných odhozených věcí. K moři nemám co dodat. Moře je prostě moře. Není to středozemní blankytné moře,ale černé moře,tak není tak průzračné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pomorie je stará část bez luxusních fasád a sousedského soupeření o lepší auto. Ovšem na ulici nenajdete jediný obal od svačiny nebo od cigaret. Celý den procházejí ulicemi skupiny lidí,kteří odpadky odklízejí. V okolí hotelu Zeus je čisto,příjemně,a hlavně klid.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Pro člověka,který neočekává žádný luxus,ale spokojí se s obyčejností a hlavně klidnou dovolenou ve společnosti milých lidí,tento hotel a oblast velmi doporučuji. Chtěla bych,i přes všechny drobné nedostatky,příští rok znova na stejné místo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kocourková Aš: Reakce na předešlé recenze - 31. 7. 2019 16:03

Poslední jsem četla zroku 2016. Mnohé se změnilo. Pláže jsou sice menší,ale musíte koukat kde jsou ,,Free zony,,jinak samozřejmě platíte. Rackové jsou součástí,takže jsou slyšet,my máme zase kohouty! Jedu do zahraničí,tak přeci nebudu čekat,že se mnou budou mluvit česky! Jiný kraj,jiný mrav! Mají to zkrátka tak nastavené. Mě se moc líbilo,že Bulhaři jsou zkrátka svý. Kašlou nám na eura a mají svou hrdost. Nemyslím si,že žárovka bez stínidla v koupelně je zásadní problém. Jak říkám,pro skromné a nenáročné,je to fajn. Shrnuto,ve staré části Pomorie nečekejte zázraky. My jsme byli spokojení. Přeju krásnou dovolenou reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání