Napsat recenzi

Cleková spokojenost s pobytem

Recenze hotelu Klajdi Resort & Spa **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 606x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • večerní pohled na hotel od moře večerní pohled na hotel od moře
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • pohled z hotelu na bazén a moře pohled z hotelu na bazén a moře
  • tržnice v Dürres tržnice v Dürres
  • hotelová pláž v poledne hotelová pláž v poledne
  • západ slunce-pohled od hotelu západ slunce-pohled od hotelu
  • s průvodcem CK u bran města Dürres s průvodcem CK u bran města Dürres

Byli jsme překvapeni kvalitou hotelu, výbornou pláží a krásným mořem. Nepříjemná ale byla dlouhá cesta z letiště v Černé Hoře do hotelu, která trvala přes 3 hodiny.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Velice dobré ubytování, vybavení hotelu na pěkné úrovni. Obtížné domlouvání s personálem, který většinou nezná angličtinu nebo němčinu. Výjimky tvořilo několik číšníků v restauraci. Proto domluva obvykle přes delegáta nebo prostřednictvím málo ochotného majitele hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava - švédské stoly vytvářené jen pro účastníky zájezdu z Čech a Slovenska - byly poznamenány menším obsazením hotelu v době našeho pobytu. Proto menší výběr nabídky a někdy nedostatečné doplňování. Projevovala se "hrabivost" některých Čechů (fronta na začátku času určeného pro vstup do jídelny, nabrání neúměrného množství od jednoho druhu jídla, takže na všechny se často něco nedostalo). Jídlo vycházelo z albánské kuchyně, často uzpůsobené jiným evropským zvyklostem. V restauraci se podává 5 druhů kávy, velmi dobré kvality a ceny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu vynikající, vše nové, čisté. Úklid denní, denně výměna ručníků a osušek, časté převlékání lůžkovin. Hotelový venkovní bazén čistý, vhodně umístěný (přímo u hotelu a restaurace), denně dobře uklízený.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Krásné moře,čistá pláž s bílým pískem, bez kamínků. Lehátka a slunečníky na pláži přímo u hotelu zdarma a velmi kvalitní. Plážový servis velmi dobrý a zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel s přímým vstupem na hotelovou pláž, denně uklízenou. V okolí je poměrně dost rozestavených hotelových domů, často na sebe příliš "nalepených". Blízk hotelu větší množství obchůdků s rozličným zbožím, ceny na naše poměry vice příjemné a nízké. Všude možno koupit dosti druhů ovoce. Několik dobrých kaváren v okolí, kvalitní káva za dobré ceny. Město Dürres, cca 12 km od hotelu, překvapivě krásné, s historií. Stojí za prohlídku.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Možno doporučit. Pěkné moře, teplota vody v druhé polovině června moc příjemná, vhodné pro vševhny, kdo si chtějí užívat pobyt u moře s koupáním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání