Napsat recenzi

Rozmyslete si to !!!!

Recenze hotelu Albanian Star Hotel **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 617 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Bylo mi do pláče. Škoda peněz - lepší zaplatit si lázně u nás doma. Člověk se obtížně dorozumívá - neumějí angičtinu a rádi dělají, že nechápou co říkáte. Hlavně, když Vám napočítají pití v restauraci vše 2x. Dále zakoupenou věc Vám ochotně dají do igelitky - jen se otočí a hned tam máte kazovou věc (koupila jsem si takto osušku). Místo objednaných těstovin s krevetama nám přinesli těstoviny se salámem. No opravdu jsem brečela.Útěchou mi byl výhled na moře. Koukat na špínu za hotelem - probrečela bych celou dovolenou. Dovolenou v Albanii doporučuji jen ohledně hor a památek. Dále objednat min. **** hotel. Hotel AS byl čistý, jídlo normál, personál ochotný. Voda někdy nějakou chvilku netekla. K pokoji v ceně slunečník a 2 lehátka. Po pláži chodí žebrčky a zastavují se u lehátka - jakmile něco jíte začnou poukazovat na Vaše jídlo, pití a na své malé děti. Byla to věc, která mi vadila. Celoročně mám příkaz na nadaci ,,Člověk v tísni" a když jedu na dovolenou tak si připadám jak netvor, který si užívá a oni živoří. Uvažuji, že příkaz zruším a budu dělat gesto a viditelně pro okolí dávat žebrákům drobné. Jsou tam i prodejci po pláži, také děti ty ale prodávají ovoce, kukuřici atd. Ráda jsem jim dala přividělat. Každý máme jinou představu o dovolené, každému nám vadí něco jiného. Rozhodnete -li se pro Albanii, tak Vám přeji lepší zkušenosti.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel AS byl čistý, někdy nějakou chvilku netekla voda. Rozhodně si dopřejte výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme polopenzi - klasika.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál ochotný, mladý, pracovitý.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Lehátka pohodlná, pláž čistá. Kousek od hotelové pláže čistější moře.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Před hotelem (směrem k moři) je možnost posezení. Přijemná hudba.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Cestovky lákají na jinou vidinu - skutečnost je jiná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

ZuzanaFenclová: Souhlas - 13. 8. 2015 16:40

Sdílím stejný názor! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání