Napsat recenzi

Objektivně...

Recenze hotelu Albanian Star Hotel **** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 208x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vouchery jsme kupovali na Last minute, cena byla opravdu přijatelná a po přečtení recenzí jsme byli trochu v obavách, co nás čeká.

Spali jsme v depandance Akileda, vedle hotelu AS, all inklusive platilo pro obě místa.

Ano, nebyl to čtyřhvězdičkový luxus, ale také jsme nejeli do lázní, ale na pláž a k moři...

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nejslabší stránka pobytu. Ale - určitě se to dalo. Pokoj starší ale čistý, s výhledem na moře, místa dost, posuvné balkonové dveře s velkými závěsy, venkovní žaluzie, balkon na hlavní bulvár, klimatizace, minilednička...

Koupelna malá, neprakticky zařízená, připomínala hotel v malém městě někde na venkově v Čechách. Do hotelu ještě nedorazily sprchové kouty tak, jak jsme zvyklí - pouze jakýsi igelitový závěs a kanálek na zemi - ale - funkční to bylo. Nechyběl fén ani bidet. Voda občas netekla nebo tekla málo. Ano - jsme v Albánii.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Nad očekávání dobrá. Zelenina, ovoce, maso na dva tři způsoby, brambory, rýže, těstoviny, polévka, ovoce, zákusky, pizza, zmrzlina.... Ne všechno jsem vyjmenoval, ne všechno bylo pokaždé, ale - nestalo se nám, že bychom si nevybrali. K snídani jogurt, cereálie, med, rýžová kaše, pudink.... za mě - výborný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Standart, odpovídá tomu co cestovky inzerují a co by člověk od Albánců čekal. Snaží se, ale některé věci musí ještě dopilovat, učí se. Byli zdvořilí, ochotní, ne servilní.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláže udržované, slunečníky každé ráno připravené, písek občas prosévají a denně čistí od všudypřítomných plastových pytlíků a kelímků.

U pláže bar - tedy asi jako na koupališti u nás - ale stačí, nečekáš, řekneš na co máš chuť a odcházíš se studeným drinkem v kelímku, slušné pivo, alko kořalky, juice, cola, tonic... s ledem či bez.

Ve stánku jeden klučina, kterej od deseti do deseti maká a chová se mile. Bez výtky.

Moře a pláž - písek, věci na šnorchlování nechte doma. Vezměte si míč, lehátko, cokoli na házení a zábavu, když si můžete vybrat jak hluboko budete ve vodě a chcete si tam hrát. Pozvolný vstup, voda zakalené - no přeci jak jinak na pískové pláži. Teplota moře - překvapivě teplé, příjemné.

Na pláži sprchy s neslanou vodou na tělo i nohy, příjemně chladné :-) Přístupné kdykoli, tady i v den odjezdu, když už nemáte pokoj.. Byly tam i převlékací kabinky, na jídlo je třeba jít v suchém oblečení, takže super - není nutné se jít převléknout na pokoj.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Tady odpovím zase - Albánie.

Albánci nemají smysl pro pořádek okolo domu a na veřejnosti.

Už ví, že my evropané to cítíme jinak, takže na hlavní třídě je uklizeno, průčelí hotelů jsou nablýskaná a co chvíli tam personál vytírá a myje, každé ráno otírají židle, stoly atd... ale o padesát metrů hlouběji o vnitrozemí je po zemi nepořádek.

Ne, že by se to nedalo snést, je to prostě jen nepořádek. Jsou takoví...

Vyzkoušeli jsme i místní dopravu, autobusy staré, tu a tam něco zlomené nebo nefungující, v okně plastová lahev aby se nezavřelo... no a tak. Ale dojeli jsme v pořádku...

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jeli jsme se vykoupat, opálit, při tom se o nic nestarat, dobře se najíst a mít co pít - pokud se na to dívám takhle - dovolená splnila naše očekávání a jsme naprosto spokojeni.

Jediná výtka je noční život do 23:30 - pod oknem hotelu jsou dvě tři restaurace, v každé z nich hraje večer nějaká hudba a o se na úrovni hotelového pokoje mísí a prolíná, takže do téměř půlnoci posloucháte změť tonů a spát se u toho fakt nedá. Jediné řešení je jít spát až to utichne.

Cenově je Albánie velmi přijatelná a jistě ji za pár let čeká ještě větší oblíbenost a návštěvnost.

Pokud chcete prvoplánově luxus a perfektní služby - do těchto končin nejezděte, budete zklamáni. Pokud ale máte pochopení pro rozvíjející se turistický byznys a nevadí vám, že se to Albánci teprve učí - určitě doporučuju. Cena odpovídá poskytovaným službám, je tam bezpečno a moře si užijete.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání