Napsat recenzi

klidná pohodová dovolená

Recenze hotelu Sun Club Side Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 426x
Recenze se líbila: 449 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Menší hotel vhodný pro klienty, kteří hledají klidnou dovolenou - asi pro 400 hostů, především německá klientela (bez pravidelných animačních programů, organizování sportu). Animátoři byli 4 - o nás se starala ukrajinská dívka Káťa. Pro děti organizovali ranní kratší program, večer sporadicky karaoke, tanec nebo tombola, dopoledne i odpoledne šipky, před obědem někdy aqua cvíčo ve vodě. Kdo si chce zahrát plážový volejbal, má smůlu. Myslím, že hotel je vhodný pro děti, dále pro tělesně postižené - všude přístupno, krásná promenáda podél moře i pro vozíčkáře, totéž moře - hebounký písek a malá hloubka (teploučké moře). Bonusem je umístění hotelu - nedaleko od přístavu, kde byl v době našeho pobytu hudební festival - koncerty pod širým nebem. Bylo to úžasné :-), každý večer jsme shlédli 2 koncerty. V katalogu byly fotografie hotelu před rekonstrukcí - teď je rekonstruován, vše nové, čisté, krásné, vkusné (nesmíte koukat na řemeslnné umění). V katalogu je také uvedeno, že lehátka jsou na pláži za poplatek - není pravda. Hotel Altinkum má vyhrazenou část pro klienty tohoto hotelu a velmi šikovný a milý hoch se vás hned ujme a připraví pro vás lehátka i s matracemi. Je to trochu dále, na promenádě vlevo. Nedostatkem je, že pláž je úzká, proto jsou lehátka dost nahuštěná.Do Manavgatu jsme jeli 2x dolmušem na trhy - Po a ČT, je to docela zážitek, pokaždé nás řidič vyhodil na jiném místě a pokaždé jsme jinde nastupovali, ale stojí to za to (1 cesta 1 euro/os).

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Krásné, účelné, vše nové po rekonstrukci, nekoukejte na řemeslné umění - spáry apod.?!

Balkon se sušákem :-), stoleček, 2 židle, vše účelné, prostorné - pro 2 osoby. Kouřit se v pokoji nesmí (senzor). Klimatizace funguje, ale pozor - nezapomeňte zavřít dveře na balkon.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Byli jsme nadmíru spokojeni - hodně OVOCE!!! Vždy (snídaně, oběd, večeře) melouny - oba druhy, jablka, hrušky, víno... Zelenina také všeho druhu - studená i teplá. Denně vynikající 2 druhy polévky - kdo jednou zkusil, musel si ji dávat stále!!! Při tureckém dni krevety, suši, smažené ryby. Další delikatesa - uzená ryba. Jinak vynikající sýr balkánského typu v kombinaci s pomerančem. Smažená naložená masíčka, játra - super. Jinak jejich mix masa se zeleninou. Výborná omáčka na špagety, rýže, pro klasiky hranolky a americké brambory. Dojem kazily polotovary cordon blue, hambáče. Ujížděla jsem na polníčku a rukole :-) - stále čerstvé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení postačující, pokojíček jako klícka, který bohužel využíváte jen na přespání. Služby vynikající - personál mladý, milý, při slušném chování (byť v češtině), laškují a udělají vám, co vám na očích vidí (i bez penízků). Sportovní vyžití "nic moc", ale poradili jsme si - na pláži vpravo mnoho hřišť, kde jsme se vždycky přifařili a "chytli". Bazén super na plavání, skluzavka spuštěna často. Animační programy nic moc, ale asi to bylo posezonním termínem naší dovolené.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře nádherné, se šnorchlem nic moc. Teplá voda, vstup pozvolný, malá hloubka, krásný hebký píseček. Trochu delší procházka od hotelu (nám nevadilo). Hotel má domluvu s Altinikum - vždy nám milý hoch lehátka připravil.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Nádhera - přímo ve městě, antické památky na dosah, kultura taktéž - nádhera. Městečko mj. s mešitou, kam můžete každou celou hodinou přijít na obhlídku (domluvíte se i česky) a s muzeem. Krámečky Carrefour, Migros, 1000+1 nebo 101 k nákupu oliv.oleje, sýra, medu, oříšků a jiných dobrot. Mají vynikající koření - to je třeba si koupit domů (pokud vaříte, doma oceníte). Platíte eurem, jen v muzeu chtějí liry.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Opravdu klidný rodinný hotel, kde se starají, jak nejlépe umí - čistota všude (pořád uklízejí a vyvoňují prostory). Z tvrdého alkoholu na baru v rámci al pouze gin, vodka, raki, nealko vč. coly lait. Jinak dovozové za poplatek, drinky za 5 euro. Bez ohledu na odjezd od hotelu čerpáte al až do odjezdu. Nápoje - káva, čaj a džusy nepřetržitě samoobslužné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání