Napsat recenzi

Dovolená bez starostí

Recenze hotelu Sun Club Side Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá 4*

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Moderně zařízené pokoje,standartní nábytek,koupelna čistá a pohodlná,sušák na ručníky na terásce před pokojem+2 židle a stoleček.Posunovací dveře dělají trochu hluk,lze zajistit zevnitř řetízkem.Ovšem klimatizace(tichá)se vypíná automaticky při otevření dveří a taktéž po vyjmutí klíče ze slotu.Takže po návratu z pláže,je v pokoji sauna.Slot má čip,takže ho nelze nahradit např.starou bank.kartou.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Nám strava vyhovovala,několikrát ryby včetně grilovaného pstruha,kebab,grilovany lilek,cukety,rajčata,papriky,krocan v různé úpravě,mleté maso bylo vždy dostatečně propečené.Jedlo se 5x denně(kdo chtěl),snídaně,lunch 12-12,30,oběd,odpolední zákusky 16-17h,večeře.Pití od 10 do 23h v baru točený Tuborg,cola,fanta,bílé a červené víno,destiláty místní výroby(vodka,gin,rakije apod)Vedle baru 24h automat kafe,čaj,voda a 4 druhy práškových džusů.Totéž pití v restauraci.Dostatek ovoce,meloun červený a žlutý,jablka,broskve,hrušky,slivky,víno,pomeranče,vše denně a čerstve.Obsluha i na lehátkách u bazénu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Animační služby slabší,také proto,že se málokomu chtělo cvičit,na stolní tenis jsem vůbec neobjevil,kdo mi pujčí vybavení,všichni jen odkazovali na někoho jiného.Noční karaoke(naštěstí jen jednou)byla katastrofa,za takové vytí by se nestyděl ani Akéla za Knihy džunglí.Večer orientálních tanců ušel i když nakonec zařazené skotské a irské tance doprovázené hrou na dudy(z CD)zrovna v Orientu asi běžné nejsou.Programy pro děti nedokáži posoudit,jelikož jsme je coby dospělí nevyužívali.Personál restaurace a baru na 1*,kmital celý den.Uklid v pohodě,čisto ve všech prostorách,WC u bazénu vzorově čisté a stále uklízené.Celkem řečeno personál se snažil všude,kupodivu i v recepci.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Přímo na pláž asi 100m ulicí lemovanou obchody.Pak zahnout do leva a po promenádě asi 300m pláž Altinikum(hotel)kde vyjednáno slunečníky a lehátka zdarma pro Side Sun Club,stačilo ukázat náramek.Na pláži sprcha servis nápojů(placené).Moře s písčitým dnem,průzračné,při ponoření ve stoje do vody po krk,vidíte prsty u nohou.Jinak na šnorchl mrtvé,žádné kameny,pár mini rybiček,potápění nemá cenu.Pozvolný sestup do vody,mělko až tak 30m,žádné vlny.Vodní sporty jen na vyhraženém úseku,jízda na nafukovacích atrakcích za člunem,parasailing,viděl jsem na břehu i šlapadlo.Moře jak kafe snad přes 30st.i ráno v 6h,kdy jsem chodil plavat i při nočním plavání.Safe-guard tam neotravují,takže se dá plavat dost daleko do moře a zpětný pohled na noční osvětlené pobřeží je přenádherný.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Samé obchody s předraženým zbožím a šunty.Velmi obtížné smlouvání,převažující Němci a Noví Rusové na peníze nehledí.Ale moc krásné antické památky v noci nasvícené.Apolonův chrám,Nympheum,Bath,Dionýssovo divadlo a další.Asi 200m je supermarket Migros,dál cca 500m Carefour a 1000+1 kde zakoupíte stejné čaje,kafe,cukrovinky,lihoviny o 1/3 levněji než na pobřeží.Všude jsou ceny v eurech,ale i v marketu můžete platit v dolarech,na kase to program přepočítá ,ale vrací v lirách.Cestovka nabizí předražené zájezdy,u Tureckých cestovek to samé koupíte o 1/3 levněji.Výborné je cestování sběrným taxikem Dolmuš.Má pevné ceny,zastaví kdekoliv a jezdí téměř kamkoliv.Bere liry,eura ,dolary.Za 2,5 TL Vás odveze např.do Manavgatu na trh.Dálkové autobusy Jezdí jen po hlavní silnici Antalya-Analya,jsou klimatizované,zatavená voda v ceně a za 40km zaplatíte 7lir.Zastaví Vám také kdekoliv.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Počasí nám vyšlo,hotel super,cestování po okolí v pohodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání