Napsat recenzi

Nikdy více do hotelu Alegria

Recenze hotelu Side Alegria Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel úrovní služeb by neměl patřit do skupiny 4 hvězdičkových hotelů.Zejména úroveň stravování a prostředí jídelny je hodně špatné.Jsem si vědoma toho,na základě přímého pozorování že z velké části je toto ovlivněno ruskou klientelou.Nakládali si na talíře velké hromady jídla,které doslova rozvrtali a nechali tak,jídlo bylo na zemi,na stolech....Špatná organizace v jídelně,upatlané stolky v Loby baru,mokré kolečka od skleniček atd.neklimatizované chodby ,WC u foye -hrůza!!!!!Celková pohoda u konzumace jídla naprosto chyběla.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Vysoký vstup do vany cca 1 m.Prostěradlo na dvou místech roztrženo.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Myslela jsem ,že jsem v bufetu na nádraží a ne ve 4 hvězdičkovém hotelu.Nekonečná fronta na jídlo,neustálý nedostatek talířů,malých lžiček,pro příbory jsme si chodili do šuplíků v jídelně.Nebylo kde se posadit,na stolech byly zbytky jídel a odpadky,personál nestíhal odnášet ze stolů.Po jídelně číšník jezdil s vozíkem na kterém měl uvázaný plastový pytel,do kterého zbytky seškraboval těsně u stolů ,u kterých lidé jedli. 2 dny na mne nezbylo maso,poněvadž nebylo dále dodáváno do boxů.S několika dalšími hosty jsme se lžíci snažili oškrabávat kosti,zda najdeme kousek masa .Pracovnice maso z kuřete trhala na malé kousky a po té jste tyto kousky dostala......Mražené rybí prsty,jako hlavní jídlo byly šokem.Opakovaně denně byla restovaná srdce a játra, z jater byla i sekaná,která byla i zapékaná s brambory.Velmi slabá úroveň.Nohy židlí nebyly ošetřeny proti nárazům,v jídelně to byla jedna velká katastrofa.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na pokoji písek,ale jinak OK.Šuplíky zaprášené,špinavé.Určitě se nevytíral celý pokoj,jen prostředek.Na pokoj mi byla přinesena konvice na čaj v sáčku i káva.Na druhý den to zmizelo!!!!!Neměla jsem možnost použít.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Nevím kdo vymyslel ustavení pláže s léhátky.Jedná se o 4 hvězdičkový hotel.Lehátka byla těsně u sebe,celá řada,stolky špinavé a uprostřed pod střechou-zelenou plachtou bylo nedýchatelno.Celá pláž nebyla uklizena,jen část.V 16 hod. začal pracovník uklízet podložky na lehátka,po té co někomu odnesl,lidé si opět pro podložky šli.Nevím jak fungoval bufet na pláži.Kyž jsem vešla v 11 hod.bylo mi řečeno nicht.Podlaha byla politá,lepila.Neměla jsem už odvahu služeb využít.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pěkné ,možnosti snadného nákupu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

k a t a s t r o f a

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání