Napsat recenzi

Prohlídka hezkého hotelu Merve Sun *** - asi 450 m od pláže

Recenze hotelu Merve Sun Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 675x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 33
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Merve Sun hotel, Side, Turecko Merve Sun hotel, Side, Turecko
  • vstupní hala vstupní hala
  • posezení u recepce posezení u recepce
  • recepce recepce
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • hotelová restaurace u pláže hotelová restaurace u pláže
  • hotelová restaurace u pláže hotelová restaurace u pláže
  • hotelová restaurace u pláže hotelová restaurace u pláže

Hotel Merve Sun *** je zrekonstruovaný středně velký hotel, od pláže asi 450 m. Leží u silnice s obchůdky. Je to takový lepší městský hotel s bazénem. Po rekonstrukci je uváděn i se 4*.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pěkné a moderně zrekonstruované pokoje se základním vybavením - klimatizace, TV/SAT, telefon, minibar, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon. K dispozici dvoulůžkové i rodinné pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování formou all inclusive v hotelu, ale i v plážové restauraci, což je výhoda, vzhledem k vzdálenosti od pláže. V hotelu jsme nejedli, ale klienti zde bývají spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Komplex se skládá z hlavní budovy a 5 dalších budov/bloků. Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení (za poplatek), pool bar, bazén se skluzavkami, dětský bazén a minimarket. Lehátka, slunečníky a matrace jsou u bazénu i na pláži zdarma. Miniklub (4-12 let), fitness centrum, stolní tenis a šipky. Turecké lázně, sauna a wellness centrum (za poplatek). Animace: turecká noc, kouzelnická show, bingo a živá hudba jednou týdně. Hotel je spíše městský, nemá žádnou rozlehlou zahradu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Písečná pláž je sice vzdálenější, cca 450 metrů, ale jezdí na ni zdarma hotelový shuttle bus. Pláž je u hlavní promenády v Side, prostorná, vstup do moře pozvolný, převážně písčitý. Hotel zde má plážový bar/restauraci, kde se hosté mohou v rámci all inclusive služeb i stravovat, nemusí se tedy vracet přes den na hotel.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel leží u silnice, kde je mnoho obchůdků, takže nakupovat můžete hned vedle hotelu. Historické centrum Side je vzdáleno 4 km, u hotelu je zastávka autobusu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Příjemný městský hotel, moderně zrekonstruovaný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání