Napsat recenzi

Dovolená v Side

Recenze hotelu Merve Sun Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 203x
Recenze se líbila: 344 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Turecku jsme byli již 3x, tento hotel odpovídal našim požadavkům. Byl to pobyt po hlavní sezoně, takže byl i větší klid, což znásobilo naši spokojenost.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Do hotelu jsme přijeli kolem desáté hodiny, asi do půl hodiny nám byl přidělen pokoj se dvěma ložnicemi, i když jsme byli jen dva. V obou pokojích byla individuální klimatizace. Okna i balkon hlavního pokoje byl směrem ke čtyřproudové silnici. Hluk z projíždějících vozidel byl snesitelný. Pokoj byl čistý, koupelna i WC rovněž. Denně se uklízelo a měnily se ručníky i osušky.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava byla pestrá, denně bylo maso - kromě vepřového -, ryby , skopové a drůbeží na různý způsob, hodně zeleniny, z ovoce jablka, hrozny, melouny. Na pití pivo, cola a další limonády, káva z automatu i čokoláda. Denně se při večeři u bazénu grilovalo. Také nikdo z personálu nezastavoval hosty,kteří si další jídlo odnášeli na pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Jídelna čistá,personál usměvavý, když při začátku oběda nebyl nával, tak nám ke stolu nosili pití,po jídle okamžitě uklízelí nádobí. V jídelně ani v celém objektu nebyly s personálem žádné problémy. Všichni byli ochotní.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž čistá, lehátek i matrací dostatek. Moře u břehu při vlnách v důsledku písku špinavé, dále poměrně čisté. Vstup do vody pozvolný, na dně písek, i 30metrů od břehu hloubka kolem jednoho metru. Pozor, na některých místech dna jsou kameny. Také pozor na rybky, když se nehýbete, tak koušou, hlavně napadají drobné poranění na nohou. Bar na pláži otevřen od 10.00 do 17.00 hodin. Alkohol se nepodává, jen pivo, limonády a káva. Všechno si berete sami. Jídlo v baru nemohu posoudit, protože jsme vždy obědvali v hotelu. Na pláž jsme chodili pěšky, podle mně to byla vzdálenost kolem 700 metrů. Voda měla asi 29 st. C.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V okolí hotelu mnoho různých obchůdků,poměrně čisto.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

S delegátkou CK jsme byli spokojeni, rovněž tak s ubytováním i stravou. Nebyli jsme ale spokojeni s balíčkem na cestu při odjezdu, kdy já osobně jsem měl dva plátky veky, asi 1 gram šunky, o něco málo více sýru, čtvrtku rajčete, kolečko okurky a několik oliv. Proto jsem se nedivil, když si někteří brali večer před odjezdem sebou na snídani maso.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání