Napsat recenzi

Klidná dovolená, ale jednou stačilo

Recenze hotelu Euphoria Palm Beach Resort ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dnes jsme z tohoto ‘hotelu’ přiletěli domů, tak rychle vše sepsat, dokud jsme plní dojmů.

Po příjezdu do hotelu cca v pravé poledne se nás okamžitě na recepci personál ujal a slibovali pokoj hned ve 14:00 (jako klasicky). Po docela dlouhé tříhodinové cestě autobusem z letiště (zastávka na benzínce 30 minut a rozvoz asi po pěti dalších hotelech) jsme potřebovali unavené děti po obědě zastlat. Nicméně ve 14:00 pokoj připravený nebyl. Začali tedy slibovat že za 15 minut určitě bude, pak za dalších 15 minut, pak dalších a nakonec jsme dostali pokoj až v 15:00 a ještě navíc úplně jiný a docela malý. A to jsme teda do pasů přihodili 15€ a měli zaplacený pokoj Club. Vzhledem k tomu, že už byl opravdu čas na spánek dětí jsem po dlouhé cestě a vstávání ve dvě hodiny ráno neměla ani já zatím energii toto řešit, ale je to prostě něco, co člověk fakt po náročném cestování nechce….

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování v hezkých apartmánech v objektu s krásnou přírodou a zelení kolem. Každý den pravidelně uklizeno, vyměněny ručníky, dezinfekce koupelny. Postele ale užší oproti klasickému rozměru.

Areálu kolem apartmánů je rozsáhlý a hodně záleží kde zrovna dostanete pokoj. Cestovka uvádí, že pláž se nachází 0 metrů od hotelu, že hotel je na pláži. Ano i ne. Areál od recepce až k pláži patří celý jen hotelu, ale pokoje u recepce jsou od moře skoro kilometr ! Což je ale chyba cestovky, ne hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stravování za nás bylo super. Jídla se sice opakovala pořad dokola, ale to je všude. Klasika jako smažené hranolky, nugetky, krokety a podobně nechyběla. Ale každý den grilovaná ryba, grilované maso, rýže, brambor a podobně. Velké množství zeleniny, ovoce a všech možných salátů, spousta různých sýrů, polévky, dortíky a zákusky každý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vodní skluzavky, dětské hřiště ve vodě, dětské brouzdaliště ve stínu - jedním slovem paráda. Pro rodiny s dětmi bomba. Velké bazény (3) s hloubkou cca 130-140 cm byly hrozně teplé. Na ochlazení určitě ne.

Vyzdvihnout musíme wifi po celém areálu včetně pláže.

S personálem a veškerými službami jsme jinak byli velice spokojeni. Někteří barmani nerozuměli anglicky.

V areálu hotelu jsou nějaké kolotoče a elektrická autíčka pro děti - vše samozřejmě za poplatek

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hezká pláž s pískem a malými kamínky. Na pláži bar a odpolední svačiny - hamburger, zelenina, pizza, atd. Moře krásné, čisté, občas velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Neopustili jsme hotelový komplex, takže to nemůžu posoudit.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Prostředí hotelu, personál, využití pro děti bylo opravdu moc fajn. Ale opravdu mě naštvali už na recepci po příjezdu a to mi docela pokazilo celkový dojem. Dovolená byla fajn, ale pokoje a třeba ani drinky určitě neodpovídají pěti hvězdám a za tu cenou, kterou nás dovolená vyšla, už jsme zažili ne jednu hezčí.

PS: Po celém areálu hotelu jsou kočky a koťata. Mají tam pelíšky, granule, vodu a při jídle si úplně v pohodě chodí pod stoly a čekají na jídlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání