Napsat recenzi

Hrůza, nikdy více!!!

Recenze hotelu Fortezza Beach Resort (ex Marmaris Resort) ***** (Turecko - Marmaris - Hisarönü)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 4 053x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Plíseň bez komentáře Plíseň bez komentáře
  • Plíseň na vaně Plíseň na vaně
  • Krásný výhled na moře Krásný výhled na moře
  • Mini bar při příjezdu . . . . Mini bar při příjezdu . . . .
  • Cesta mezi dětským hřištěm a slepičákem (kurníkem) Cesta mezi dětským hřištěm a slepičákem (kurníkem)
  • Cesta mezi dětským hřištěm a slepičákem (kurníkem) Cesta mezi dětským hřištěm a slepičákem (kurníkem)
  • Mini golf, který již "něco pamatuje" Mini golf, který již "něco pamatuje"
  • Mini klub s "úžasnou " matrací Mini klub s "úžasnou " matrací
  • Slepice v jídelně Slepice v jídelně
  • Slepice v jídelně Slepice v jídelně

Hotel zdaleka neodpovídá 5-ti hvězdičkám, maximálně tak 3 a půl hvězdiček. Hotel má problémy s hygienou – velmi špatně umyté nádobí, po jídelně se procházejí kočky, v těsné blízkosti dětského hřiště a mini klubu se nachází kurník s volným výběhem pro slepice a krůty.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Zaplatili jsme si pokoj s výhledem na moře. Po našem příjezdu jsme byli ubytováni v suterénu s výhledem do křoví. Nejhorší ale bylo, že pokoj byl zatuchlý a plesnivý (viz foto). Po našich protestech a reklamacích takového ubytování jsme byli ještě tentýž večer přestěhováni do jiného pokoje. Pokoj s všudypřítomnou plísní hotel následující den přidělil jiným klientům. Plesnivé pokoje by neměly být v žádném hotelu, natož v hotelu, který se pyšní 5-ti hvězdičkami a jako 5-ti hvězdičkový ho také CK prodává. Do řady dvoulůžkových pokojů byla přidána další postel (ne přistýlka) a rázem se z těchto původně dvoulůžkových pokojů staly pokoje třílůžkové. Do některých z nich byla ještě přidána přistýlka a vznikly tak čtyřlůžkové rodinné pokoje, kde už se nadá ani projít.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídelna je největší hrůza. Hotel kapacitně nezvládá velké množství ubytovaných klientů (kromě hlavní budovy s 325 pokoji jsou tam ještě další budovy, bungalovy a apartmánové domy). V jídelně, která není klimatizovaná,se stravuje pouze část ubytovaných hostů, další se stravují na zastřešené terase před jídelnou. To vypadá na první pohled příjemně, ALE na terase Vás čeká problém s velkým množstvím vos a také tam nad stoly létají místní "vrabci", kteří si rádi sezobnou něco z opuštěných talířků nebo ze stolů. Nádobí je otlučené a hlavně špatně umyté. Najít mezi "čistými " skleničkami nějakou čistou!!! bez otisků rtů a prstů je téměř nemožné. Na talířkách je zaschlé jídlo. Na míchání kávy a čaje máte v tomto 5-ti hvězdičkovém hotelu plastové tyčinky jako u stánku s rychlým občerstvením. Po jídelně pro klienty s "Ultra All Inclusive" se procházejí slepice (viz foto).

Dostatek syrové zeleniny. Problém s rozličností masových jídel. Zpravidla pouze grilované drůbeží nebo pečené drůbeží, to ale vysušené a podávané pouze vlahé. Občas grilované hovězí, to je ale vzhledem ke kvalitě masa neukrojitelné, nerozkousatelné a tedy nejedlé. Pokud je ryba, tak pouze makrela nebo jí podobná podřadná ryba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů jednoduché, starší. Pokud nemluvíte rusky, personál není příliš ochotný. V případě výměny plážových ručníků velmi neochotný. Animační programy nemohu posoudit, nevyužívali jsme je.

Dětské hřiště a dětský mini Klub jsou umístěny v těsné blízkosti kurníku pro slepice, husy, krůty a pávy. Vše v areálu hotelu. Kurník páchne a některé slepice volně pobíhají a tedy znečišťují chodníčky, trávníky i dětské hřiště. V areálu dětského hřiště je i poněkud „vysloužilý“ minigolf a v mimi klubu jakási „vysloužilá matrace“ (viz foto).

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Celková délka pláže zdaleka nedosahuje 850m, které uvádí CK (podle odkrokování je to sotva 500m). Moře relativně čisté, pláž písčito-oblázková, ve vodě při vstupu oblé kameny. Nedostatek lehátek a tedy každodenní boj o ně. Tvrzení CK uvedené v katalogu, že je možné k relaxaci a slunění využít i trávníky není pravdivé (viz foto se zákazem vstupu na trávník).

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí úžasné – hory a lesy, proto jsme si hotel vybrali.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Vloni jsme byli ve 4-hvězdičkovém hotelu v nedalekém Icmeleru (také oblast Marmaris), ale zde to bylo přes jednu hvězdičku navíc podstatně horší!!!!!

Hotel bychom nedoporučili nikomu. Podle našeho názoru by CK neměla do takového hotelu klienty vozit. Plesnivé pokoje a velmi špinavé nádobí (přímo ohrožující zdraví klientů) jsou mimo jakékoliv ohodnocení hvězdičkami. Pokud by tyto nedostatky závažného

charakteru byly odstraněny, tak by stejně CK měla klienty upozornit, že hotel neodpovídá 5-ti hvězdičkám!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivana: 100 % souhlasím - Marmaris Resort jen za trest - 18. 5. 2015 20:51

Byla jsem v tomto hotelu ubytována pouze 2 dny v roce 2013 a bylo to přesně, tak jak popisuje recenze. Hotel samý Rus, jídelna špína, fronty a doslova boj o volné stoly a příbory. Jídlo nechutné. Bohužel CK využívá tento hotel jako zálohu, pokud jsou Vámi objednané hotely overbooked. Po dvou dnech jsme naštěstí odjeli do původně zaplaceného hotelu Marmaris Imperiál, který byl rájem na zemi a nejlepším hotelem, ve kterém jsem kdy byla. Ck nám pak poskytla kompenzaci, která však nemohla vyrovnat hrůzný zážitek v hotelu Marmaris Resort. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marmaris - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání