Napsat recenzi

Marmaris resort

Recenze hotelu Fortezza Beach Resort (ex Marmaris Resort) ***** (Turecko - Marmaris - Hisarönü)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 033x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi dobrý hotel, pěkné prostorné pokoje, perfektní vyžití pro děti, dostatek jídla, pití, pláže písek-oblázky. Pláže nejsou moc rozsáhlé. Servis a přísun jakýchkoli tekutin neomezeně, animační program dobrý. příjemné prostředí, příjemný personál, milí k dětem i dospělým. Převážně ruská a polská klientela bojující o každé sousto, i přesto bylo všeho dostatek.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj ve vedlejším křídle hotelu, 2+2 děti aniž bychom měli objednaný, dostali jsme rodinný pokoj s výhledem na moře (bez příplatku), klima, Tv, fén. Čisté, úklid každý den, při zanechání bakšiše ustláno s květinami apod.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Dostatek zeleniny, salátů, těstovin, sýrů, sladkostí. Ovoce v omezené míře, ale meloun byl každý den k obědu i večeři. Slívy a jablka kyselá, pomeranče kožnaté-nedobré. Melouny vynikající. Grilované maso (ryby, kuřecí, játra, vepřové) výborné, dokonce i hranolky a grilovaná zelenina. Několik druhů příloh, jednodruhová zelenina na vytvoření si vlastního salátu podle chuti, dochucovadla omáčky atd. Snídaně slaná i sladká-vždy jsme si vybrali.Nápoje šťávy, voda (balená), čaj, káva (několik druhů), cola, fanta, sprite, tonic, pivo + místní alko. Vynikající zákusky v neomezeném množství, každý den jiné druhy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál ochotný a milý, vyžití skvělé - několik sportovních aktivit + skluzavky a tobogány pro děti. Jediné co vadilo byla velmi hlasitá hudba u skluzavek a tobogánů. Večerní programy vesměs vtipný, až na představení Sněhurky a 7 trpaslíků-trapas.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Kdo je zvyklý na velké pláže, ty zde bohužel nejsou-je to resort, takže jsou omezené možnosti prostoru pláží, ale vzhledem k možnostem několika bazénů, se klienti rozptýlili po celém areálu a u moře se nikdo nemusel tlačit. Pro jistotu jsme si při příchodu na snídani, položili na lehátka osušky, protože ruští bojaři byli někdy opravdu neomalení, ale jinak to bylo opravdu v klidu. Pláže písek-oblázky-bez problému i pro malé děti. Lehátka i slunečníky volně k dispozici bez poplatku.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

KLidné okolí lemované malebnými horami-nám vyhovovalo, kdo má rád ruch města a večerní procházky kolem tržnic tak zde spokojený nebude, ale pro rodiny s dětmi ideální místo. Do města )18km) pravidelně jezdil autobus z hotelu zdarma, takže nákupní možnosti nebyly nemožné.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel bych doporučila rodinám s dětmi, které nepotřebují být uprostřed města a turistického ruchu. Množství zahrad, bazénů a zeleně okolo nabízí perfektní relax. Areál hotelu je dostatečně velký a nabízí různé možnosti, ale ten týden stačí, 10 dní už by asi bylo moc. Už bychom ani nevěděli, jaké jídlo si vybrat. Samostatně se pustit někam do okolí by byl asi risk. Na každém rohu se Vás snaží ošidit, je třeba si dávat pozor v jaké měně platíte a kolik Vám vrací, o smlouvání v obchodech nemluvě, proto náš celkový dojem hodnotím 4*. JInak pobyt, hotel a strava bylo perfektní a stojí za to, si takovou dovolenou jednou za několik let dopřát (vzhledem k ceně a individuálním možnostem klientů)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marmaris - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání