Napsat recenzi

Nedoporycujem

Recenze hotelu Champion Holiday Village Resort **** (Turecko - Kemer - Beldibi)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 68 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt od 9.8-16.8.2022 , po prijazde sme zostali zdeseni, ze kde sme to prisli na recepcii zvlastny zapach , ked sme prisli na izbu tak to zacalo smrad stuchlina strasna nedalo sa to vyvetrat nic stale bola citit , po stenach pavuciny, v rohu za dverami kopa vlasov prachu a kde ake sponky do vlasov po upozorneni pikolika nech to uprace prisiel s metlickou pozametal aby sa nepovedalo, ale ten zapach nezmizol . Po klasickom cisteni izby sme sa mohli clapkat vo vode (co je mokre je ciste ), ked to uschlo smrad z handier ako ked pouzivate jednu vec na vsetko (wc , sprchu ,dlazbu) sprchovy kut - plesen v rohoch aj okolo vane , prasknute obklady = proste vsetko stare a to nevravim o chladnicke jeden krat sme ju otvorili a viac nie !!! Co sa tyka upratovania stolov na ranajkach ,obedoch , vecerach, pool bar a pod. ked si neupraces a nedonesies pribor tak sa nacakas poriadne dlho az ta prejde hlad !! Upratovanie tam asi nepoznaju . Strava jeden den TOP potom 2dni dieta a tak dookola , more ako hovorili teplucke , plaz piesok s kamienkam, ale zabudnu povedat aby si si obul kanady ked chces ist do mora balvany na vyklbenie nohy preto kazdy radsej skakal z mola do vody cca 20m od brehu !?! Ked nieco dojde necakaj na to, ber druhe lebo uz nebude na obede donesu novu varnicu s jedlom ale studene maso ako ked kocku ladu cmulate.. po 24h skapal pes tma a koniec chod spat lebo o 5h rano ta zobudi kohut!! program vecer 5* z 10* , pre deti 5* z 10* , tento hotel nema podla mna narok na 5* max tak 3* strasne sklamany aspon ze je tam pekne prostredie a more

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Smrad spina

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jeden den top potom dva dni dieta

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Nemali chut

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Velke kamene pri vstupe do mora

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nadhera

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nedoporucujem

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání