Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Bendis Beach Hotel **** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkové dojem z pobytu v Bendis Beach?Pokud není člověk rozmazlený a nebude porovnávat,že někde jinde v jiné zemi bylo to a to,stráví zde klidnou pohodovou odpočinkovou dovču u krásného moře :-).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Zajímavě řešený hotelový komplex uprostřed hezké zeleně,kde se člověk, i kdyby nechtěl, celkem příjemně projde.Pokoje hezké,nové,čisté,poměrně prostorné,funkční klima,pidibalkon(na plavky stačí)...Bungalovy pojmenované podle řeckých bohů.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Neměla chybu!!!!Velký výběr zeleniny a oliv...Pokud někdo neholduje zelenině a preferuje maso,bude možná zklamán,ale takové jehněčí bylo třeba fantastické.Tepelně upravená zelenina byla naprosto ÚŽASNÁ!!!!!!!!Snídaně trochu fádní,ale opět spousta zeleniny,oliv,feta sýru...Každý den vždy něco překvapilo.Jediné,co mi opravdu nechutnalo, byly zákusky.Přeslazené,pro mne bez chuti,zmrzlina byla 2x...A pak nealko nápoje..džusy z prášku a limonády z postmixu- nic dobrého ani zdravého pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení nemohu posoudit,nesportovali jsme.Bazén u hotelu mi přišel malý,ale u tak krásného moře mi přijde zbytečné se koupat v bazénu.Animační program jsme přes den nevyužili,večer byl takový...normální.Pěkný byl večer s tureckým folklorem.Hlavní animátor srandista a snažil se.

Personál hotelu milý,vstřícný,pracovitý,pouze jeden z čísníků v baru u bazénu jménem Tuna byl poměrně náladový,namyšlený a protivný.Mají trochu problém se domluvit Aj.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Nikde nic...vyjdete z hotelu a silnice,bez chodníku.Projít se lze jen po pláží,ale to zase poměrně daleko.Jeden obchod hned u hotelu,další pár metrů od něj.Všichni jezdili minibusem,který staví snad úplně všude,kde chcete do městačka Turgutreis.Nevyužili jsme.

Pláž písčitá-hrubší písek,dostatek lehátek i slunečníků,na lehátkách podložky,denně si vyměníte u hotelu čistý pláž.ručník.Vstup do moře vysypán hrubšíma kamínkama,moře krásné,čisté,osvěžující.Celý týden díky stále pofukujícímu větříku byly vlnky a není takové vedro.Ač byla sezona a zrovna svátek cukru,tak pláž nebyla přeplněná.

Bar na pláži-trochu výsměch,ale na uhašení žízně stačí-postmix a práškové džusy+voda.Alko a pivu v baru u bazénu.K moři od brány hotelu kousek(3minuty chůze?)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byli jsme spokojení,nic nám nechybělo.Ale musím upozornit,že tento hotel není vhodný pro lidi,co vyhledávají zábavu,disco,večerní "courání" po městě a atd.Možná ani rodina s malými dětmi neocení vstup do moře-kamínky a vlny,nic pro prcky.

Jela bych klidně znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání