Napsat recenzi

Bendis Beach, Bodrum, srpen 2014

Recenze hotelu Bendis Beach Hotel **** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Relaxační dovolená

Ubytování  průměrně (3,8/5)

pokoje čisté, prostorné, hezké, denně uklizeno, v podstatě naprosto v pořádku i bez bakšiše pro uklizečku. Možnost půjčení ručníků na pláž výměnou za "ručníkovou kartu" kterou obdržíte při ubytování. Balkon menší, tak akorát na otočení:)

elektrika funguje na kartu, kterou zasunete do "zásuvky" když jste na pokoji. takže pokud potřebujete dobýt mobil nebo baterky do foťáku a nestačí vám pár hodin přes noc, kdy kartu můžete použí a jste tak na pokoji, tak v podstatě není šance něco dobít. Baterky do fo´táku s nabíječkou jsem proto nosila na recepci hotelu, aby se stačily nabít (přes noc se mi nestačily dobít), Klimatizace fungovala naprosto v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

jídlo pořád stejné, ke snídani několik druhů sýrů, salámmů, sladkého pečiva, jablka, pomeranče, grepy, meloun, vajíčka - na tvrdo, omelety, volská oka, topinka obalovaná ve vajíčku, hodně zeleniny, oliv, několik druhů marmelády, ale po pár dnech se toho přejíte.

K obědu 2x za pobyt kebab, jinak rýže, pečené brambory, nejrůzněji uprvovaná zelenina, maso (hovězí), dokonce koutek s dietním jídlem, zákusky (strašně sladké), ovoce. Večeře v podstatě to samé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál-číšníci, barmani, v pohodě, příjemní,milí, nebyli vlezlí,nádobí okamžitě uklízeli ze stolu a nebo zase doplňovali čistým nádobí-bez problémů. Animační večerní programy - trapárna, která nemá obdoby, nic horšího jsem snad neviděla a to jsem teda už pár animací zažila, nevěděli jsme jestli máme brečet hrůzou nebo tím, že to animátoři myslí skutečně vážně. Přes den se o "něco" snažili, nějaký šipky, vodní polo, beach voleybal, ale jinak fakt hrůza.

V popisu hotelu je uvedeno, že na hotelu je diskotéka...no, tak není. Diskotéku zajišťuji animátoři a to tak, že s nima jedete do 25 km zvdáleného Bodrumu a nebo jeho okolí. Navíc až na hotelu od místních jsme se dozvěděli, že tento hotel je spíše relaxačního typu, takže ani hudba nehraje, možná nějaká relaxační v rámci obědu (no myslím, že jsem ji snad ale ani neslyšela)

Co se týká pláže, tak je nejhezčí v letovisku, v popisu u CK je uvedené, že se jedná o písečnou pláž. Písek je hrubý a tmavý s kamenama. Pokud znáte pláže např z Tunisu, tak na ne rovnou zapomeňte, navíc vstup do moře je tady přes kamnité podloží, tak cca 4 m a pak už pohoda. Moře super, čísté, trochu chladnější. Na Turecké Riviéře (tohle byla Egejská riviera) je moře prý až o 4 stupně teplejší. Ale aspoň se člověk osvěžil. Lehátek dost, nikd nebyl problém s místem.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Tak to je největší problém. V okolí NIC ale skutečně NIC není, pokud pominu jeden obchůdek hned u vstupu do hotelu, kde teda ale asi pořdíte všechno. Před hotelem je prodejna sanitární keramiky a něco jako barvy laky. Nejbližší obchody v cca 5km vzdáleném Turgutreis, kam se místní dopravou dostanete cca za 15 min a stojí to 3 turecké liry. další měso - přímo Bodrum je cca 25 km daleko (6 tureckých lir) a tam jsou další nákupní možnosti.

Jinak kousek za hotelem hřbitov.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovoelná pro starší lidi, kteří chtějí klid a odpočinek nebo pro rodiče s dětma. Znovu bych do stejného hotelu nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání