Napsat recenzi

Hotel Ares - nikdy vice!

Recenze hotelu Ares Hotel *** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kamera, nebo maketa? Kamera, nebo maketa?
  • Ano, kamera, ale nefunkcni! Ano, kamera, ale nefunkcni!
  • Zkuste najit, kde ze je ta sprcha? Zkuste najit, kde ze je ta sprcha?
  • Vstup na plaz s hrubym (neprijemnym) piskem Vstup na plaz s hrubym (neprijemnym) piskem

Hotel pavlacoveho typu z cca 50-tych let na kterem se vyrazne podepsal zub casu. Hotel sam sebe prezentuje jako 4*, realne je mozne mu prisoudit 2*.

Pro zajemce rad zverejnim nekolik videi.

fedorko@seznam.cz

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytovani v 6-ti podlaznim starem hotelu, ktery je davno za zenitem. Posudte samy - vesaky na balkone odpadle, umelohmotne zidle a stul na balkone barvy sede, nebot spina je v plastu hluboho zazrana, na pokoji CRT televize - nefunkcni (mozna za baksis by nam ji zprovoznili), klimatizace zafungovala az na tretim pokoji (baksis 5 TL), zadne ze svetel na pokoji nefungovalo, za baksis zarovka vymenena. Pojistkova skrin rozbita, zasuvka v koupelne polovypadla, sparovani/tesneni kolem vany v koupelne provedeno velmi amatersky, az detinsky, vytah kazdy den pokazeny, ...

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Zde je potrebne ohodnotit vase ocekavani, nase ocekavani bylo nizke, to se take naplnilo. Celkem mile jsme byli prekvapeni, ze se k obedu grilovala ryba, bohuzel, za dva tydny to bylo jenom jednou. Je nutne podotknout, ze stravy je dostatek, pokud dojdete pozdeji, neujdou se vam ty lepsi kousky, ale vzdy je neco, i kdyz ne vzdy pro nasince k jidlu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel ma vlastni bazen, vcelku uchazejici. Dale je u bazenu bar, kde neochotny barman se dlouho tvari, ze vas nevidi (nedal jsem baksis), pak nema colu, nebo mineralku, pokazde mu neco chybi. Bar by se mel otevirat po veceri v 21:00, ale nekdy i v 21:15 jeste neni otevren, resp. barman se tvari zamestnan jinou cinnosti, nez nalevanim. Zato ale presne dle planu ve 22:00 prestane nalevat. Dale hotel ma jeden stul na stolni tenis, ktery je permanentne obsazen detmi (prejme jim to), k tomu dve drevene rakety, ktere se u nas kdysi kupovali za 3 Kcs. V recepci neni klimatizace, takze se tam potite, je horko. Internet za extra platbu 30 EU za pobyt (2 tydny), nebo 3 EU za den. Internet zpravidla nebezi, ale staci rict recepcnimu, ten restartuje router a do 5 minut intenet na urovni DialUp se rozbehne. Hotel ma teke jeden vytah, ktery je kazdy den pokazen (stoji ve 3 poschodi). Pokud jste ubytovani v 1. nebo 2. patre, tak vam to nevadi, my jsme byli ve 4. patre. Personal je OK, zejmena, pokud jim date baksis. Doporucuji jim dat baksis co nejdrive, vyplati se vam to.

V hotelu, ci u bazenu spatrite i kamery, nebojte se, nefunguji.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Plaz je od hotelu vzdalena cca 500 m (asi 5 minut chuze), hotel je v treti rade domu, v paralelni ulici s dalnici, ktera vede po pobrezi. Na plaz se dostanete podchodem pod dalnici, ktery je vysoky 180 cm, pozor na hlavu. Podchod vypada ponekud hororove, tece v nem potucek, je tmavy, neosvetleny. Z podchodu se dostanete na plaz s ostrym piskem, hodne reze do nohou. Ale u more je jiz pisek jemny. Vstup do more je ponekud komplikovany, nebod zacina dobrym piskem, nasleduje (jiz pod vodou) hruby sterk, za nim jsou kamenne plotny, to vas ale jiz semelou vlny. Takze narocnejsi vstup i vystup z more. More u kraje je trosku znecistene, nicmene muzete si doplavat k bojkam, kde je more ciste. Jinak - more je teple, dny s mirnima vlnama stridaji dny, kdy jsou vlny vetsi (ale stale v pohode, tak do 1,5 m). Na plazi jsou lehatka, vcelku OK, na nich jsou matrace, tady je jiz potrebne vybirat (tedy prijit na plaz drive, ihned po snidani, tedy do 8:30). Pak jsou tam jeste slunecniky, ty jsou v ponekud katastrofalnim stavu, ale cca 50% z nich se da pouzit.

Na plazi jsou i sprchy, jsou skutecne low end, radeji se ani nedivejte, jak vypadaji.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel se nachazi na rusne ulici, kde je v okoli nekolik obchudku, hned naproti minimarketu, kde nakoupite skore vse, co potrebujete

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Urcite nejde o 4* hotel, jak Ares deklaruje. Jde o hotel pro nenarocnou klientelu, ktera se v podstate chce na hotelu jenom vyspat, na plaz si to tech 5 minut dojde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání