Napsat recenzi

Hotel ARES

Recenze hotelu Ares Hotel *** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 3 400x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 1
  • bazén hotelu bazén hotelu
  • bazén a vstup do recepce od bazénu bazén a vstup do recepce od bazénu
  • čelní strana hotelu vzdálenější od pláže čelní strana hotelu vzdálenější od pláže
  • "restaurace" hotelu ARES "restaurace" hotelu ARES
  • koupelna a wc koupelna a wc
  • koupelna a WC koupelna a WC
  • koupelna a WC koupelna a WC
  • pohled do jídelny pohled do jídelny
  • pohled z ulice na čelo hotelu pohled z ulice na čelo hotelu
  • pláž pláž
  • bar u bazenu bar u bazenu

Přes prvotní obavy, kde budeme ubytovaní jsme nakonec strávili příjemnou dovolenou v Turecku.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Hotel Ares není zrovna přepychový a podle mého názoru neodpovídá 4hv standardu. Osobně hotel hodnotím 3hv, ale pokud hotel berete pouze jako nocleh, pak není žádný problém. Pokoje jsou malé, účelně zařízené, bohužel nábytek a lednice nesou známky silného opotřebení. Postele, respektive matrace v pořádku neproleželé, klimatizace funkční, za zapůjčení ovladačů od TV a klimy vyžadují vratnou kauci 20E nebo USD. Na hotel jsme dorazili po půlnoci a již ten den v odpoledních hodinách přišla na pokoj uklízečka měnit ručníky a uklízet. Úklid probíhal každý den, ručníky a osušky nám dodávali také každý den, rovněž tak toaletní papír. Pravdou ale je, že jsme vždy nechávali na pokoji bakšiš pro uklízečku. Sprchový kout s vaničkou( obklady zašlé a místy i plíseň, kde byla vidět snaha o její odstranění) a záchod se dal bez problémů používat, ale již také nesl známky používání. Hotel je umístněn v klidnější části, i když animační programy z vedlejšího jotelu jsou hlučné, ale ve 23:00 ukončené, takže se i vyspíte.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Strava v hotelu Ares není špatná, ale výběr je malý, neustále dokola se točí kuřecí maso (vařené, pečené, grilované) s mletým masem. Zelenina (papriky, rajské, okurky, cukety), rýže, těstoviny a sem tam ryba. Z ovoce byl pouze meloun a pomeranč, jednou hrozno, sladké zákusky, zejména máčené v medu. Je lepší chodit na stravu o něco málo později než je začátek, u samoobslužných pultů se tvořli fronty rusky hovořících turistů, kteří se chovají jako pr...ta a to nejen u stolování. Zpočátku je maso nandaváno kuchařem, později, když rusáci opustí místnost si jej již v klidu naberete sami a dle libosti. Celkem dobré mají polévky. Jídelna není klimatizována, takže už i při snídani teče pot z celého těla, dá se sedět i venku. Židle jak ve 4 cenové kategorii nádražní hospody. Pití míchané "džusy" čaj, pouze automatová káva. Od 10-23 je pro ALL pití alko nealko, není problém, aby jedna osoba vzala více nápojů. Bar u bazénu hrůza, ani u rybníka v horní dolní nemají takový humus. Vzít si vodu do lahve na pokoj či na pláže nebyl vůbec žádný problém. Ale sklenice byly čisté umyté, samozřejmě, že vyžadují všude bakšiš. Celkově jsem byli se stravou a pitím spokojeni. Vůbec ale nebyly zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu je starší, ale funkční, prostorná recepce s WI-FI za POPLATEK cca 5E na den, což je nehorázné, o vybavení jídelny jsem již psal výše, ale kávovou lžičku zde nehledejte, řeší to plastovými míchátky. Personál byl velice milý a vstřícný. Dorozumíte se rusky, anglicky a dokonce i s pomocí rukou česky. Hotel má svůj bazén, u kterého spáči nebudou mít lehátko, je třeba si přivstat. Na recepci lze zapůjčit osušky na pláž i k bazénu. Bazén není velký, ale je čistý, hned vedle je dětský bazének. Pro hosty je zde pak TV v hale recepce a pinpong stůl. Hotel má funkční výtah. Co mi však chybělo na pokoji byl sušák na prádlo.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Hotel má na pláži lehátka, slunečníky a na recepci zapůjčí i osušky. Pláž je od hotelu vzdálena cca 5 minut klidné chůze, cca 200m, na pláž se dostanete tunelem pod 4proudou silnicí. Pláž byla čistá tvořená drobnými kamínky, je zde sprcha, hříšte na volejbal. Vstup do moře přes kamenné kluzké plotny, nebo lehce bokem je vybagrovaný lépe přístupný pozvolný vstup do moře, moře krásné, čisté. Bohužel, ale i na pláži a v moři se projevují rusky hovořící turisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu je klidnější, možnost nákupů v přilehlých obchůdcích, v sobotu se zde koná kousek od hotelu bazar od 9-21. Před hotelem je v obou směrech stanice místního autobusu, který odveze za 1,5E do Alanye. Nedaleko hotelu je i dětské hřiště a kolotoče.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkový dojem z hotelu, že není až tak luxusní a neodpovídá klasifikaci 4hvězdiček, ale není to zas až tak hrozné. V hotelu jsem byl s 6-ti letou dcerou a moc se nám na dovolené líbilo a nepokazili nám jí ani ostatní hosté hotelu. Během pobytu nás nepostihla nijaká katastrofa v podobě průjmů či jiných onemocnění.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Blanka V: "Krásný pobyt u moře" - 3. 10. 2013 21:48

. Byli jsme přemístěni do ALANYE místo do KEMERU více jak 100 km rozdíl v cestě od letiště. Ubytování v ARES hotelu oproti původnímu hotelu absolutně neodpovídá. Přístup na pláž na „soukromou“ pláž podchodem, z našeho pohledu kanálem. - strava, obsluha v restauraci, umístění hotelu, pláž a přístup na pláž, hotel neodpovídá 4*. - Wifi - od delegátky byla informace že wifi na recepci je zdarma, po nás požadovali peníze. - Na vlastní oči jsme viděli, když se číšníci přímo v restauraci poprali a vytahovali na sebe nože. - Jejich způsob chování je tedy velmi nevhodný vč. oblékání ( džíny, popsaná trička) - Několikrát se stalo, že vypadával proud, tudíž hotel fungoval na agregát, který jsme měli přímo pod okny pokoje. - Strava v hotelu neodpovídala 4*, maso jsme dostávali od kuchařů na příděl, nikoli jako by to mělo být formou all inclusive, že si můžete vzít kolik a co chcete, co se týče nápojů, pivo, víno ředěné, neustále špinavé stoly. - Přístup na pláž byl otřesný, jak už jsem výše uvedla, pláž nebyla soukromá, jakou jsme měli mít, ale veřejná tudíž její úprava odpovídala veřejné pláži nepořádek, odpadky válející se na pláži. - V okolí hotelu též nepořádek. - Po konzultaci s jinými klienty vyplynuli na povrch jiné věci např.: spali s cizími lidmi na pokoji, neměli vůbec žádné ubytování, nebo nevhodné chování číšníků vůči klientům a velké závady na pokojích. - Delegátky se nás snažili přemístit na místo pobytu, které jsme si zaplatili. S tím, že první hotel požadoval 250 € za dopravu a druhý 280 €. Nebyli ochotni delegátkám pomoci a vyhovět. Chování personálu v hotelu nebylo vůbec příjemné, byli velice neochotní. Plně doufám, že už se nikdy na další mé dovolené nestane nějaké nepříjemnost a pokud přece jen ano, že se již nikdy nedostanu do tohoto hotelu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání