Napsat recenzi

SVS neboli Studená Vaříci Studená

Recenze hotelu Bone Club Svs Hotel **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 601x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cestovní kancelář (zájezd nezprostředkovávala Kovotour plus) by měla lépe využívat své delegáty. Je zbytečné, když nám nabízí zájezdy a výlety (za podstatně vyšší ceny,což jsme zjistili )ale bylo by užitečnější nám vysvětlit a ukázat jak to kde chodí, co se smí, co se nesmí. Cestovní kancelář nechala veškerou zodpovědnost na tureckém řidiči autobusu, který nejen že nevěděl, kde které hotely jsou, ale nebyl schopen komunikace a nebyl tam kde měl být ani v domluvených časech. V tento moment měl být s řidičem přítomný delegát, který by vzniké problémy řešil a pomáhal koordinovat. Tím že čekal na letišti a koordinoval vše mobilem by nám přinejmenším prodražil poplatky za telefon. Měli jsme možnost sledovat i jiné cestovní kanceláře a kdyby byli zástupci cestovní kanceláře přítomni, možná že by se přinejlepším zastyděli.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Slovo moderní hotel už v dnešní době ztratilo na významu. Nenáročnému ubytováni postačí. Nejhorší věc byla seřídit vodu při koupáni tak aby byla aspoň chvíli vlažná. Tam jsme pochopili zkratku hotelu která je SVS neboli studená vaříci studená jak jsme ji pojmenovali, tak takhle teče voda ze sprchy. Ani si nechci představit kdívat.ybych měl malé děti a měl je okoupat. Fen nefungoval a zásuvka ve které byla lednice taky ne. Museli jsme si zjistit která zásuvka funguje a tam jsme zapli ledničku. Televizi jsme jen zkusili, ale měla tří barvy, červenou, zelenou a žlutou, takže jsme byli rádi, že jsme na dovolené a nemusíme se na ní dívat.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Na stravu si stěžovat nemohu. Každá země má svou specifickou kuchyni, ale tu pěknou fotku švédského stolu, tak tu tam neuvidíte. Když bylo maso, tak bylo na příděl (max dvě malé naběračky),snad to bylo kvůli sovětským soudruhům kteří dělali strašně velký odpad. Nejhorší bylo když došla obyč pitná voda to byl problém, i po upozornění měli čas na výměnu nebo doplnění, asi tak šetří aby nebyla velká spotřeba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál se občas přes zuby usměje, ale nepozdraví. Líbila se mi uklízečka která opakovala to co jsem vyslovil, takže když jsem řekl dobrý den, zopakovala to, když jsem zakopl o vysavač a řekl pardon, řekla pardon. Byla lepší než papoušek, ta nás rozesmála vždy. Jediné co bych zmínil, tak wifi, na tu nespoléhejte jako já, ta totiž nefunguje. Naštěstí nás nechali poslat vzkaz na recepci z jejich noťasu, to jsme čuměli (byli ochotni).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře super! Bylo by ještě lepší kdyby se do vstupu do moře neshromažďovali domorodci kteří postávali jako ostatní, ale ti to měli zaplacené, takže na ně jsme se nemohli zlobit. Lehátka vždy volné, né jako u bazénu (které si soudruzi zajišťovali už brzy ráno svými ručníky a jinými věcmi). Pán náborči který denně vysvětloval rusům, že je bar na pláži otevřen do 18.00 tam tak pozdě nikdy nebyl. Počítejte s tím že max je 17.30 a pak už není ani obyč voda, protože když vás suší v takovém hycu, tak jste nucen se z pláže klidit pokud nemáte své pití.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nemám námitek. Po procházce kolem hotelu jsme zjistili, že jsme měli nejvíc vegetace v areálu. Vstup do hotelu vám umožní pouze hlavním vstupem, né jako jiné hotely, které vás pustí i od hlavní cesty.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Největší problém, 90% klientely je ruské národnosti, a tím pádem je vše podřizeno jim (chápu). Pokud neumíte aspoň trochu rusky, tak se nedomluvíte, neovládateli třeba angličtinu. Byl jsem v Turecku poprvé, takže moře mě chytlo hodně, chtěl bych se do Turecka vrátit, ale už do jiného hotelu, taky proto že jsem viděl i jiné hezké hotely.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání