Napsat recenzi

Super dovolená :-)

Recenze hotelu Bone Club Svs Hotel **** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 171x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž pláž
  • moře moře
  • hotel hotel
  • budova C budova C
  • park Alanya u Kleopatřiny pláže park Alanya u Kleopatřiny pláže
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • bar na pláži bar na pláži

Pěkný hotel, od letiště vzdálen cca 3hod jízdy autobusem.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování se nám velice líbilo, byli jsme ubytováni v budově C na sedmém podlaží, ze kterého byl výhled jak na hory tak moře. Balkon prostorný s posezením. Pokojík byl vždy pečlivě uklizen včetně veliké koupelny. Televize a klimatizace fungovala bez problémů akorád lednici trvá trošku déle než začne chladit. V pokoji nebyla žádná šatní skříň pouze zákoutí pokoje s věšáky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Co se týče stravy není možné vše ochutnat. Veliký výběr pokrmů jak na snídani, oběd i večeři. Obědy jsme jedli v baru na pláži nejčastější pokrm NA PLÁŽI byly hranolky, těstoviny, smažené nebo grilované maso, housky, 12 druhů salátů. Pití na pláži: Místní pivo, Pepsi, Sprite, Fanta a ctyři druhy ovocných šťáv, voda, kafe, horká čokoláda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Krásná recepce, dva bazény, několik barů v areálu hotelu i na pláži, dvě terasy. Personál hotelu vždy upraven, velice příjemná obsluha, pohotoví, vždy všude uklizeno.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Širší pláž jsme ještě neviděli :) Na pláži jemné kamínky. Každý den pláž upravena a uválcována, dostatek lehátek pro všechny návštěvníky hotelu, lehátka vždy vyčištěna. Z pokoje jsme se na pláž dostali asi za 4 minuty podchodem pod místní komunikací. Komunikace vůbec neruší. Moře mělo 27 stupňů, voda průzračná, první 3 dny větší vlny potom moře úplně klidné. Vstup do moře je pozvolný.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hned před hotelem se nachází místní promenáda s velikým množstvím obchůdků, kaváren, restaurací. Promenáda byla taky upravená. Zastávka na Dolmuš se nachází na hlavní cestě před hotelem ( zastaví na mávnutí) do Alánye 1e, jezdí pořád až do půlnoci. Délka trasy je vždy různá, záleží na množství nastupujících po cestě. Ale nejeli sme tam déle než 30 min.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Úžasná dovolená, plní zážitků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání