Napsat recenzi

Super dovolená - rodina s dětmi

Recenze hotelu AQI Pegasos Club Hotel TTH **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená pro rodinu s dětmi. Aniž by jste museli dělat fakultativní výletky, krásně se zabavíte. Neuvědomuju si, že by nám něco chybělo.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoj spíš malý, ale přijatelný. Manželská postel rozdělená s přistýlkami pro děti pevným "paravánem". Malý balkón se sušáčkem (ve stěně) a dvěma plastovými židlemi. Používali jsme jen na sušení věcí z pláže. Koupelna s WC a sprchovým koutem. Luxus to nebyl, ale vzhledem k tomu, že jsme v pokoji trávili minimum času, tak v pohodě. PS: Každý den uklizeno, lednička doplněná o balenou neperlivou vodu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

My i děti jsme si vždy našli něco na co jsme měli chuť. Obrovské množství zeleniny a ovoce. Maso: kuřecí, ryby a jejich pověstné mleté (ve formě kuliček, válečků, placiček...). Každý den byli na oběd těstoviny, rýže, hranolky, opékané brambory (vždy v pohotovosti špagety pro děti, které nic nejí). Spousta omáček, sýrů, koření. Ke snídani dělali "na střídačku" čerstvé lívanečky, palačinky, vaječné placky a podobné teplé věcičky. Spousta druhů křupinek a k tomu samozřejmě mléko. Obrovské množství sladkých!!! věcí. Nejdřív jsme ochutnali od každého kousek a pak si každý z nás vybral favorita, na kterého jsme si pravidelně chodili.

Co se týče pití, měli v AI několik druhý alka, k tomu coca colu, fantu, sprite, džušíky (spíše sladké šťávičky) pro děti (asi 4 druhy) a všude byli po ruce lednice s balenou pitnou vodou. Navíc bílé, růžové a červené víno. Docela dobré.

Jen všechny jejich salámy připomínali náš Junior.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Náš hotel měl tři bazény (z toho jeden pro malinké dětičky). Celkem v pohodě. Dětské hřiště se ale smělo používat pouze s animátorem. Na naše hřiště chodili ruské děti. Naše hochy jsme animátorkám dali pouze jednou. Šli do sousedního spřízněného hotelu (Pegasos Resort). České animátorky byly naprosto o ničem. Bez zájmu o děti. Sami stály schované ve stínu a děti se pekly se zmrzkou na brutálním slunci. Děvčata byla opravdu hrozná!!! V sousedním resortu jsme objevili skvostné tobogány, skluzavky, bazény jak pro mrňouse, tak pro větší děti a tam jsme si to skvostně užili!!!

Personál se sice mohl trošku víc usmívat, ale nemůžu říct, že bych měla jakýkoliv problém.

Welness a spol. jsme nevyužili (věnovali jsem se dětem), takže nemůžu recenzovat.

Co se týká vodní zábavy byl sousední hotel pegasos resort určitě lepší, ale nám to nevadilo, protože jsme ho mohli beze zbytku využívat.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž byla bezvadná. Luxusní píseček, pozvolný vstup do moře. Jednou úplně klidné, jednou drobné vlnky na pohoupání. Dostatek lehátek i přesto, že spousta klientů ráno obsadila lehátka ručníky, aniž by se k pláži osobně dostavila. Na pláži se dala provozovat spousta vodních sportů (kruhy, banán, sedačka, padák, skůtr...). My s dětmi jsme se krásně zabavili stavbou hradů z písku a sbíráním mušliček (které jsme tam ale bohužel museli nechat).

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Kolem budov udržovaná zeleň. Co bylo venku nás nezajímalo. Nejbližší tržnice 2km (pohoda - taxi nebo dolmuš).

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Až na pár much super dovolená. Krásně jsme si to s dětma užili (až na ty české animačky). Ale my jsme si to přijeli užít společně, takže v pohodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání