Napsat recenzi

dobra dovolena ale s chybama

Recenze hotelu AQI Pegasos Club Hotel TTH **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 332x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Do destinace klidne jeste jednou,ale asi bych zkusil pegasos resort. tady je to hezky,ale ubytovani nic moc

Ubytování  průměrně (2,6/5)

pokoj ktery mel mit vyhled na more tak mel vyhled na stromy a za nimi tam nekde bylo more. pokoj mel spatnou koupelnu a smrdel tam odpad. Klimatizace nefungovala jak mela a s pristylkou to bylo fakt mrnavy. Pokoj je ,ale jen na prespani takze to slo vydrzet. Horsi bylo ze hotel je u ctyrproudove silnice a pobliz mesity ktera rano v neco virvava.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

oproti Egyptu nic moc. Kazdy den ryze,testoviny,brambory. Dalo se vybrat z ovoce zeleniny.Sladkyho taky dost,ale zase furt to samy kazdy den. Personal prijemny a ochotny porad uklizeli spinave nadobi. Co se tyce stravovani u bazenu tak tam byli furt spagety,hranolky,haburgery ovoce zelenina.Kazdy den to same a fronty. V jidelne nesla klima a bylo tam na padnuti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

animacni programy perfektni,animatori vtipny a neopakovali se.Kazdy den disco pro deti pak kazdy den nejake jine predstaveni. v kazdym hotelu neco jinyho. personal opet ochotny.vodni polo volejbal fotbal aerobic. To vse bylo super.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

perfektni,ale na snorchlovani to neni. cisto more melky uplne perfektni pro deti. Plaz je kousek od hotelu

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

bliko silnice,ale pro manzelku bylo blizko na nakupy coz ji vyhovovalo.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

byl jsem spokojen,ale radsi bych se ubytoval v resortu. perfektni je ze muzete vyuzivat sluzeb u vsech hotelu a ty skluzavky tak tam se nam s dcerou taky libilo. vyhodou tohoto hotelu ze u bazenu to bylo lepsi nez u bazenu vedlejsich hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Pegassos Club Avsallar - 28. 8. 2013 11:52

Pokoje malé, špatná klimatizace, v koupelně je cítit odpad. Čtyřproudá silnice je dost slyšet. Výběr jídla mizerný, nic moc chutného. Hotelové bazény přímo čpí chlórem. Jedinným plusem je krásná široká pláž, pozvolný vstup do moře - skvělé pro děti. Pozor, tento hotel je jak ruská vesnice. Ivanové se tam roztahujou, dělají bordel, mávaj dolarama, Turci jim jdou na ruku. Ruština vede, anglicky umí jen vedoucí recepce. Takže za ty prachy, nic moc:-( reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání