Napsat recenzi

Atlas Hotel na konci září 2012

Recenze hotelu Atlas Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 833x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená na konci září roky 2012 byly velmi příjemnou dovolenou strávenou bez větších komplikací, zato prožitá ve velkém poklidu a s příjemnou atmosférou a prožitky.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování v moc hezkém hotelu - hlavně zevnitř. Pokoj v odpovídající velikosti, nový nábytek, čistá koupelna, denně úklid. Balkon vhodný jak na sušení prádla, tak i na posezení ve dvou. Pokoj jsme měli s výhledem na bazén, v případě oken na druhou stranu by byl výhled asi nic moc. Zvolili jsme za příplatek STANDART pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídla moc dobrá, v hojném množství pro každého. Alkoholické nápoje trošičku problematické - tím, že nepijí alkohol, tak nedokážou moc odhadnout míru při koktejlech a výsledné drinky často nechutnaly tak, jak jsme zvyklí. Např. vodka s kolou v poměru 1:1 nebo naopak velmi slabé. Víno bylo dobré akorát do koly, pivo se dalo pít. Velmi dobrý čaj k dispozici, zato káva kvality "poor". Jídlo a zákusky ale byly tak dobré, že i tak dávám 5*

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu bylo dle očekávání. Doporučuji si vzít nafukovací lehátko k bazénu i k moři, vyplatí se to. Možnost hrát kulečník, wifi v recepci a lobby, někdy fungovalo i na pokoji, což bylo příjemné překvapení. Pěkně upravené okolí bazénu, klidné prostředí a velmi příjemný personál, který ovšem není dostatečně angličtinou obdařený, aby to bylo na nějaké těžší konverzace v případě problému. Oproti ostatním Turkům to ale byl nadprůměr.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže a moře určitě zklamání. Na obrázcích to vypadá lépe než je realita. Nemůže být řeč o žádných modrých vlajkách. Pláže v některých místech byly znečištěné, nebyly denně udržované jako např. v Itálii, pomocí rolby apod. Pláž u hotelu písčitá, jinde pokrytá zvláštní směsí suťovitého písku, podivných kamenů a betonu. Při vchodu po moře velmi hrubý a trochu ostrý štěrk a pak velké kameny. První den byly vlny a koupání bylo kvůli podloží v moři až nebezpečné. Za týden jsme byli u moře 3x, dávali jsme nakonec přednost bazénu, kde bylo prostředí hezčí, bezplatná lehátka a i větší klid.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel neleží, oproti ostatním lokalitám v Alanyi, v nikterak zajímavé lokalitě. V blízkosti se nacházi čtvrť opravářů aut, která po setmění působila nebezpečně, na druhou stranu se dalo do města dojít i pěšky po hlavní třídě, byl zde klid, ale při průjezdu a během procházek Alanyí jsme viděli i mnohem lepší místa, za stejné peníze.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem byl super, ale očekávali jsme trochu něco jiného ohledně umístění hotelu. Bylo to pro nás daleko do centra, ale dá se dojet autobusy - zastávka 4 min. od hotelu. Vhodné jako místo k odpočinku, k dobrému jídlu a je to celkově optimalizované pro české turisty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání