Napsat recenzi

Hotel Atlas Beach ****

Recenze hotelu Atlas Hotel **** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 157x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • náš pokoj náš pokoj
  • páteční turecký večer páteční turecký večer

vydařená dovolená - přelom června - července 2015.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

nejprve nás ubytovali na pokoj č. 102 v prvním patře. Teda málem mě trefilo, sice pokoj hezký, prostorný, ale balkon pod úrovní jakési střechy, na kterou nebylo problém se dostat, balkonové dveře nešly zavřít. Ihned jsem šla na recepci, že v tomto pokoji teda nebudeme ani za nic. Bez nějakých okolků nám pokoj ihned vyměnili za pokoj v 6. patře. Vyměněný pokoj byl stejně zařízený, pěkný, prostorný. Denně uklizeno, navoněno. Jen ty balkonové dveře nešly zavřít, ale v 6. patře je to jedno. Údajně teda zavřít šly, ale vícero nás na to nedošlo jak, i když nám to delegátka na schůzce vysvětlovala.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně - velký výběr. Co kdo chtěl. Sladké varianty - teplé jakoby krosany - výborné, s náplní, jak sladkou, tak sýrovou, sladká rýže,.. Jogurty - 2 druhy, marmelády, nutely,... Klobásky,sýry, vajíčka na tvrdo,.. Před jídelnou denně kuchař připravoval palačinky nebo omelety, vajíčka. Možnost udělání sendviče dle vlastního uvážení. Káva, čaj, ovocné nápoje, dokonce odšťavňovač na ovoce /pomeranče/. Zelenina, ovoce.

Oběd, večeře : dva druhy polévky, někdy jedna - výborné. Rýže, brambory, hranolky, různé směsy s masem a zeleninou. Někdy ryba, játra. Toto bylo slabší než na jiných hotelech. U bazénu denně smažili na večeři nějaké maso, kuřecí gyros,... Jinak zákusků velký výběr, zmrzlina v pátek - Turecký večer /vynikající/. Vadili nám velké řady na večeři a začátkem července, kdy se hotel naplnil vícero hosty, nedostatečná kapacita míst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál vstřícný, přátelský, čisto.

Animační programy - denně stejná diskotéka pro děti. Program pak začínal až v 22.00 hodin - kromě pátečního Tureckého večera, kdy tančil soubor, břišní tanečnice, večery nebyly nijak zajímavé - nudné - karaoke, volení miss,... Programy nás nezaujaly.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

pláž kousek od hotelu podchodem, čisto, lehátka, sluneční clona. Moře první 4 dny vlny, nečisté. Naštěstí pak i klidné - čisté . Chodili jsme bez bot. Při vstupu do moře kamínky, pak podklad písčitý, ale byly i sem tam kameny. Ve vlnách je lepší mít boty. Bar na pláži super - točené pivo, nealko, káva, ... skoro denně pekli na otevřeném ohni /něco jako krb/ placky sýrové, se salámem, apod., hranolky nebo těstoviny, hamburgry, zelenina, ovoce.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

do města si 15 minut, ve městě plno obchůdků. Smlouvali jsme, nasmáli jsme se. Každou středu trhy, začínají v ulici před hotelem, plno stánků se vším možným.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

spokojenost, cena v LAST MINUTE odpovídala kvalitě, hotel spíše ***, pro nenáročné

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání