Napsat recenzi

Hotel Yadis - srpen 2014

Recenze hotelu Yadis Morjane Tabarka Hotel *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 207x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená je vhodná pro návštěvníky, kteří se spokojí s jednodušším standardem ubytování, mají rádi zábavu řízenou animátory a bezpečí delegáta na hotelu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel v žádném případě není po rekonstrukci! Tento fakt bych chtěla hodně zdůraznit, aby další případní návštěvníci nebyli překvapeni. Na interiéru lze vysledovat, jak šel čas někdy od přelomu 70. až 80. let až do současnosti. Místy jsem si připadala jako v podnikové chatě státního podniku ČSSR.

Snad největší problém (a jak jsem pochopila nejen náš) byl se stále prosakující sprchou, kdy voda, kterou jsme se osprchovali vtékala do prostoru koupelny. Reklamace byly vyslyšeny, pozván instalatér, ale voda prosakovala dále.

Jinak čisto, pokojské každý den pokoj navštívily, uklidily potopu, vyměnily ručníky a zastlaly.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Káva není káva! Je to melta nebo něco podobného. Tedy, kdo je zvyklý na ranní dávku kofeinu, lépe si vezměte s sebou nescafé a to pak lze přelít horkou vodou, která je v termosce k dispozici během svačin.

Kromě absence jogurtů a stále se opakujícího stejného typu ryby (ani jedno nechápu!) jsem byla velmi spokojená, i když lze zaznamenat recyklaci jídel, kdy to, co bylo podáváno k obědu je s drobnou úpravou (zapečením) podáváno k večeři.

Stále chybějící Coca-cola (že by kvůli tomu kofeinu?).

Výborné dortíky a krémy!

Vše sladké - jak pečivo, tak džusy a Sprite, Coca - cola... o mnoho sladší než jsme zvyklí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Adel - delegát cestovní kanceláře - nezapomenutelný, hovorný a často přítomen. Jinak hodně zmíněno v prvním odstavci.

K doplnění snad jen - číšníci velmi pozorní, jídlo stále doplňovali, i pro lidi, kteří přicházeli až ke konci jeho podávání.

Pro ty, kteří chtějí využít zábavu s animátory je pobyt velkou příležitostí, animátoři se báječně snaží od rána do večera - velké plus.

Příjemná nabídka výletů.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je na dohled od hotelu. Tedy lze bez problémů přecházet mezi mořem a bazénem. K dispozici sprchy na očištění od písku, jak u moře tak u bazénu (který je velmi pěkný a čistý). Pláž na to jak je malá by mohla být uklizenější. Ale jinak je velmi příjemná, krásné proutěné slunečníky a na rozdíl od velkých letovisek je zde soukromí a klid.

Přístup do moře je v případě, že nejsou vlny velmi dobrý. Ale jakmile jsou vlny, tak problém činí velké kameny, kdy je nebezpečí, že o ně voda omele.

Kameny nejsou všude, lze najít lepší cestičku.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí lze rozdělit na úseky, kdy některé jsou upravené krásně - celý prostor před hotelem, kterým se vjíždí a okolí bazénu.

Dále méně a nebo vůbec - některé výhledy z oken na chodbě a z oken některých pokojů. Ty pak připomínají staveniště nebo neuklizené dvorky.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Africké 3 hvězdičky, evropská 1,5.

Pro turisty, kteří chtějí Tunis poznat a spokojí se s jednodušším standardem je tato dovolená vhodná. Zážitkem může být již cesta z hlavního města, kdy se projíždí malými městečky. Tam je toho k vidění opravdu hodně - velmi zvláštní kopcovitá krajina (dílem zalesněná, dílem naprosto holá) a styl bydlení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání