Napsat recenzi

Krásné moře,málo lidí,výborný relax.

Recenze hotelu Yadis Morjane Tabarka Hotel *** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 275x
Recenze se líbila: 693 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme na 15 dní k moři,načerpat novou energii a odpočinout si.To vše se nám splnilo a až na výhrady k jídlu a nepořádku v okolí jsme byli spokojeni.Ještě pozor na úterní lety do Tunisu a pak 3h autobusem do hotelu ale i páteční lety někdy přesunou do Tunisu asi nenaplní v Tabarce let .

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Dostali jsme/samozřejmě za bakšiš/pokoj ve zvýšeném 2 patře s překrásným výhledem na moře,pevnost a město v horách.Zařízení starší ale funkční i když postel velice nepohodlná.Koupelna s vanou,klimatizace fungovala.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Bohužel nejhorší All inclus.jaké jsme poznali.Hlady neumřete,neustále doplňují ale aspoň trochu dobré jídlo bylo za 15 dní pobytu tak 3x.Maso kuřecí=vysušené,hovězí=tvrdé a špatně krájené,jehněčí rozsekané i s kostí,rybky samá kost a smrděly.Polévka jen k večeři =celerová nať obarvená chili s kuskusem,jedině koutek se sladkými dezerty a ovocem byl na úrovni,cukráře bych pochválila ale ostatní kuchaře bych poslala do bufetu na nádraží za ty nechutné blafy.Byli jsme v Tunisku 4x ale tady vaří nejhůř.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je starší a dosluhuje,vybavení na pokoji ještě ujde,recepce a vstupní hala zrenovováné ale lehátka,bar na pláži,sportovní vybavení,to vše je na odpis,jěště jeden maximálně dva roky a spadne.Personál velice slušný a ochotný,hodně rozumí česky,úklid každý den,výměna ručníků jednou za dva dny.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kvůli tomu jsme tam jeli a stálo to za to,moře čisté,teplé,někdy vlny,jeden den černá vlajka ale u břehu se dalo cákat a pozorovat jak moře bouří a ta krajina v pozadí,je to jedná z nejkrásnějších plaží které jsme poznali.Škoda že je všude nepořádek ale u Yadisu ještě byla nejčištčí,v moři kameny,kousek do prava asi20m krásný písek.50m od břehu doporučuji šnorchlovat,překrásné podvodní skály a jeskyně,všude mušle a vzadu na moři i větší lastůry,barevné rybky a chobotnice a bohužel stovky plechovek od piva a bordel,to vše je usazené na dně těch krásných prohlubní.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kdo to neuvidí na vlastní oči tak neuvěří že v takové neskutečné špíně a bordelu můžou žít lidé,od hotelu je krásný výhled na pevnost ale ve městě Tabarka Vás čeká jen smrad,žádné nákupní možnosti a bída místních obyvatel kteří /hlavně muži jen v houfech posedávají na každém rohu a nevydíte nikoho pracovat.Pak ješte je možnost dojít se podívat na jehly,to jsou skály vyčnívající z moře a pak jedině výlety.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Za cenu 16500 na 15 dní jsem nečekala zázraky a taky jsem nebyla nijak sklamaná,počasí se vydařilo,moře báječné a kvůli tomu tam lidé jezdí.Mají mít nové volby a změnu vlády,tak snad se něco změní a někdo bude investovat do místních zavřených hotelů a vrátí se tam turistický ruch protože je to nejhezčí část Tuniského pobřeží.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání