Napsat recenzi

Nejhorší dovolená !

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Neřadime se s přítelem mezi vysírky,ale tohle bylo opravdu hrozne.Navštívila jsem spousty zemi a Tunis pevninu ted podruhé a jsem neskutečně zklamaná. Nikdy jsem recenze nepsala, ale tentokrat si to nemohu odpustit!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Katastrofa!Švábi! Výhled na střechu, po prosbě na recepci, že bychom ocenili výhled na moře i s jejich požadovaným příplatkem, jsme se dočkali pokoje s výhledem na ulici, což jsme usoudili, že zůstaneme na prvním pokoji.

Poslední večer se nám po pokoji proháněli dva cca 8cm švábi..Nahlásili jsme to delegatovi a řečeno nám bylo , že pokoj vystříkají. Po par minutách už říkali jinému zákazníkovi ze pokoj volný nemají a ptali se přítele na číslo pokoje v zápětí řekli ze pokoj mít budou takže ho rozhodně pro nového zákazníka nevystříkali. Pokoj jsme měli opustit ve 12h a však uklízečka na nás v 10 ráno asi třikrát ťukala a vcházela na pokoj.Bylo očividné, že chtěli abychom pokoj opustili dřív než ve 12.

Úklid: právní dva dny v pořádku, pak začal servis silně pokulhávat.Jedna osuška pro oba nebo žádný toaletní papír.Po prosbě ho stejně nedodal nikdo, takže jsme se cítili jak zloději když sme si brali na veřejných wc.

Jinak u bazénu toaletní papír spíše nebyl nežli ano.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava neustále stejná jen lehce odměňovaná.

Zelenina takřka žádná jen strouhane zelí a mrkev ..nějaká řepa namíchaná s broskvemi a silně unavený okurky michané též s broskví‍♀️

Všechno jídlo absolutně neochucené.Obsluha šílená…neochotně se použili po jídelně pokaždé když sme přišli na jídlo nebyli příbory a po žádosti o příbor obsluha řekla že nemá a odešla.Štěstí měli ti kteří si vystáli frontu než pustili dovnitř.Při takovém počtu osob na hotelu by možná měli nabrat více personálu pro lepší servis! Jinak stoly špinavé ulepené kolikrát i přes půl hodiny neuklizene!A dat si oběd na pláži? Tak na to si vystihuje hodinovou frontu!

Zahodili jsme obavy ze stravy mimo hotel a začali jsme opravdu chodit na jídlo ven, které bylo vynikající a chutné…to se o stravě na hotelu říct nedalo a neda!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení za mě v normě…ale služby a služby personálu hrozneee…někteří se snažili, ale v porovnání s Egyptem například ..tak to se služby těchto dvou zemi nedají srovnat!

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Chaluhy nám nevadí, ale v moři plavala spousty odpadků, plastu a papíru…pláž neudrzovaná všude vajgly a plasty od drinku….minimum stolku pod slunečníky popelníky třeba nula..nesrovnatelné s Egyptem třeba. Při počtu 1500 lidi..nedostatečné množství lehatek..a kdyz už lehátka byly tak na přímém slunci…

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Podloubí a recepce hotelu udržována…avšak při odchodu mimo hotel neskutečný nepořádek!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Velké sklamání.Už nikdy více!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 80 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání