Napsat recenzi

hotel Riadh Palms skvělá dovolená!!!

Recenze hotelu Riadh Palms Resort & Spa **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 530x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje výhled z pokoje

Rádi bychom se také podělily o naše zážitky z dovolené.musím říci, že mě hotel velmi příjemně překvapil. Byla jsem velmi spokojena a myslím si, že i nad různá očekávání je hotel jeden z nejvhodnějších, pokud vůbec chcete cestovat do této destinace.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

S ubytováním jsme neměli žádný problém, hned na začátku co jsme přijeli do hotelu nám delegátka řekla, že budeme ubytováni až po 14 hodině, do té doby jsme mohly využívat už služby all inclusive, takže to nebyl vůbec žádný problém. Tím, že už v Praze jsme si připlatili výhled na moře, jsme měli krásný pokoj, neříkám, že je to něco uplně extra, ale rozhodně byl čistý, ručníky čisté, prostěradla atd... velká spokojenost. Pokud jsme chtěly pokojská uklízela každý den. V tomto ohledu nebyl žádný problém.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Co se týče stravy, všechno bylo v pořádku, ale musíte vědět v kolik máte na jídlo jít. Výběr byl pestrý, vždy se podle mého názoru dalo vybrat z hodně jídel. Pracovníci se to snažili co nejrychleji doplnovat, ale nebyl problém v tom, že by to nestíhali, ale v Tunisanech, kteří tam byli také na dovolené a jejich chování není moc dobré. Naberou si hromady jídla, které ani není možné sníst a ve finále to nechávají na stole nedojedene, takže je to spíše neohleduplnost, ale bohužel to už je o lidech a né o personálu. Nejlépe na snídani chodit od 9-9:15 hodin, na oběd vůbec nedoporučuji chodit dovnitř do restaurace, ale nejlépe si dát něco u bázenu, mají tam denně grilování, hodně druhu těstovin, nějaké to maso, pizzy na ten lehký oběd to stačí, a na večeři je nejlepší chodit ve 21:00-21:10 pokud se chcete v klidu najíst a nestrkovat se s někým... pro nás to bylo rozhodně lepší :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení vše v pořádku s tím jsme neměli žádný problém, personál super... hodně lidí tu píše, že stálo velké fronty na pití apod. Podle mě tam až takové fronty nebyly max. 3-4 min čekaní, což není tak strašné.. a pak je tam ještě jedna možnost, kterou jsme využily my, daly jsme bakšiš číšníkovi a měly jsme pohodu.. a upřímně nějakých 5 dináru cca 40 Kč to už mě tak nezabije... navíc jsem na dovolené a chci si to pořádně užít :)

Jediné co bohužel musíme vytknout jsou hotelové výtahy, dohromady jich tam je 6 a z toho 2 výtahy přestaly fungovat, takže to byl celkem mazec, ano to čekání je delší třeba i 7 minut na výtah, ale bohužel to tak je a to i tím, že hotel je kapacitově pro 1700 lidí, což teda když nejedou dva výtahy ze 6 je děs. :-D ale dalo se to.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž nemohu si stěžovat, moře jsme po dobu naší dovolené měli čisté, pláž jí hlídaná, takže velké plus!! Jednou jsme viděli meduzu, no boožeee... :-D

My jsme si vždy ráno přivstaly a daly ručníky na lehátka, ale není to vůbec nutné, vždy místo na pláži najdete ... :-)

plus využily jsme i padák u moře a ohromný zážitek, doporučuji :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Záleží na jakou se vydáte stranu... pokud směr Medina, tak nečistota, bordel, jo to už je bohužel horší a medina, pokud tam někdo vydrží déle než hodinu, tak má můj obdiv :-) Na druhé straně je to velmi příjemné, čisté, jsou tam obchůdky a jako procházku mohu doporučit :-)

Jinak taxi velmi levné :-)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dojem byl skvělý, velmi jsme si to užili a rozhodně bysme chtěli jet znovu... My rozhodně doporučujeme, skvělé animační programy, zábavy, ale i odpočinku a relax.

Pozor na jejich vodu... raději kupujte balenou, my jsme bohužel si to neuvědomili a pili jsme jejich koktejly a tam byl led, tak víte jak to dopadlo ....

Jinak snad někomu tato recenze přijde vhod :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání