Napsat recenzi

Parádní dovolená ! :-)

Recenze hotelu Soviva Resort (ex Palmyra Aquapark Kantaoui) *** (Tunisko - Port El Kantaoui - Port El Kantaoui)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 570x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • náš první oběd :-) náš první oběd :-)
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • sex on the beach sex on the beach
  • bazén bazén
  • Nákupní centrum Alibaba Nákupní centrum Alibaba
  • naši skvělý barmani naši skvělý barmani
  • skluzavka do bazénu :-) skluzavka do bazénu :-)
  • zábavný park Hanibal :-) zábavný park Hanibal :-)

Když tu čtu ty recenze, tak musím akorát tak kroutit hlavou :D. Je pravda, že každý má jiné nároky na dovolenou, ale tohle je fakt moc ! Za celý náš pobyt jsme se opravdu nesetkali s žádnou diskriminací, nebo něco podobného. Všichni se k nám chovali moc hezky, po uklízeče až recepční. Dokonce kvůli nám nechali i večeři déle v den příjezdu. Je pravdou, že v hotelu je velký počet Alžířských a Tuniských hostů a první snídaně s nima byla fakt mazec :D na to nikdy nezapomenu! Ale nevím no, když jedu na dovolenou, tak jedu na dovolenou a né že budu řešit jestli mám nebo nemám výhled z pokoje dostatečně ok, nebudu pořád někoho za něco peskovat a pak se budu hroooozně divit, že na mě ten člověk kouká přes prsty. Ale i tací se mezi námi najdou a jestli teda chcete luxus, tak si budete muset krapet připlatit, my za dva lidi i s pojištěním a odletovou taxou dali necelých 22 tisíc, což je v hlavní sezoně fakt krásný. Prostě dovolenou jsme si užili a klidně by jsme se vrátili na stejné místo i do stejného hotelu :-).

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo fajn, neměli jsme žádný problém. Kdybych řešila, že ve skříni nebylo ani jedno ramínko a výhled byl do stromu :D ..ale já jela za mořem a ne za pokojem, stejně jsme se chodili jen vyspat! Pravdou je, že v hlavní budově byli pokoje o malinko lepší :-)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo super !!! Polévky úplně vynikající ! :-) bylo z čeho vybírat, akorát mě trošku mrzelo, že skoro všechno bylo pikantní. Dortíčky bomba, ne přeslazený, lehký no prostě báájo. :-) Pití při obědu a večeři s donáškou až na stůl, ochotným a milým číšníkem, když jsme chtěli ještě přilít, nebyl nikdy problém!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení, normálka, záchod splachoval, sprcha fungovala, postel a skříň byla :D ..bylo kde spát, tak to bylo fajn. Klimatizace v pohodě, telka taky a lednice nechladila, ale mrazila :D ...čert to vem. Personál hotelu, byl ok, jak jsem psala nahoře, neměli jsme jeden menší problém ! :)

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Jsme u moře a víc řešit není třeba. Trochu více řas a menších medůz ( když vás žahne, je to jak když se spálíte o kopřivu) a semtam plaval ve vodě igelit, nebo jiný drobný bordel ... Stačí přeplavat bójky a je to ok.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Blízko nákupní centrum Alibaba, kde jsou fixní ceny, koho nebaví smlouvat, pro toho je to ideální, pak je taky hezký se jet podívat do Sousse a do Mediny, nám se výlet moc líbil ! :-) A taky se zajdětě podívat do přístavu, po pláži je to moc hezká procházka je tam i zábavný park Hanibal, stojí to za to ! :-)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak jsem psala už nahoře, já bych se klidně vrátila na to samý místo a i do stejného hotelu ! :) bylo to fajn

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 97 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Port El Kantaoui - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání